Προτάσεις Αγοράς

Βουλωμένη μύτη; Όχι πια με το Sinomarin®!

Σας απασχολεί που η μύτη του μικρού σας είναι συχνά βουλωμένη ή τρέχει και δεν λέει να σταματήσει; Υπάρχει μία φυσική λύση από το Sinomarin®.

Περισσότερα...

Όλα τα κανάλια της Disney έρχονται στο σπίτι σας από τον OTE TV!

Πλέον υπάρχει ένα κανάλι Disney για κάθε ηλικία μόνο στον OTE TV, ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη ψυχαγωγία (Disney Channel, Disney XD και Disney Junior)! 

Περισσότερα...

Anti Lice & Lice Protect για τις ψείρες και τις κόνιδες

Τα νέα προϊόντα Anti Lice & Lice Protect της σειράς Lucovit υπόσχονται να κρατήσουν μακριά τις ψείρες και τις κόνιδες από τα κεφαλάκια των παιδιών. Πρόκειται για δύο νέα ιατροτεχνολογικά βοηθήματα για τη θεραπεία των ψειρών και κόνιδων, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, σύνθεση χωρίς παρασιτοκτόνα και πιστοποιημένη ασφάλεια.

Περισσότερα...

Αδιάβροχες πάνες μαγιό Libero και... καλές βουτιές!

Τώρα το καλοκαίρι η επαφή των μικρών σας με το νερό είναι συνεχής και οι στιγμές στην παραλία και στις πισίνες αμέτρητες. Η Libero, Brand της SCA Hygiene Products AE, παρουσιάζει τα Swimpants, τις  μοναδικές αδιάβροχες πάνες μαγιό, που είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση μόνο στη θάλασσα, την παραλία και την πισίνα.

Περισσότερα...

Frezylac Mommy – ειδικά σχεδιασμένο γάλα για εγκύους και θηλάζουσες

Η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος για κάθε γυναίκα. Όμως, ο οργανισμός της έχει αυξημένες διατροφικές απαιτήσεις και ανάγκες. Το Frezylac Mommy είναι ένα ειδικά προσαρμοσμένο γάλα σε σκόνη για εγκύους και θηλάζουσες που έρχεται για να βοηθήσει στην κάλυψη αυτών των διατροφικών αναγκών για καλύτερη υγεία μητέρας και μωρού.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...