Νεότερα

Μάθετε όλα όσα συμβαίνουν που πρέπει να γνωρίζετε! Εκδηλώσεις, γεγονότα, νέα και καθετί που ενδιαφέρει τους γονείς και τα παιδιά...

Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα στο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ

"Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα" ξεκινά την Τετάρτη 27/09 ξεκινά στο ΔΙΚΕΨΥ. Στόχος του εργαστηρίου είναι να εφοδιάσει τους γονείς με τις απαραίτητες δεξιότητες, ώστε να αναθρέψουν τα παιδιά τους με τρόπο που θα προάγει το αίσθημα της υπευθυνότητας, της αυτονομίας, της αυτοπειθαρχίας, της συνεργασίας και του σεβασμού.

Περισσότερα...

Τα Καλοκαιρινά Camp της Αθήνας

Το mamakid.gr συγκέντρωσε και διάλεξε τα πιο παιχνιδιάρικα και δροσερά Καλοκαιρινά Camp της πρωτεύουσας για το καλοκαίρι του 2017 και σας τα παρουσιάζει, για να μπορείτε να διαλέξετε το καλύτερο για το παιδί σας για να περάσει δημιουργικό χρόνο με άλλα παιδιά στα πλαίσια παιδαγωγικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων τον χρόνο του τώρα που κλείνουν τα σχολεία!

 

Περισσότερα...

Η Αγκαλιά γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST

Η «Αγκαλιά» γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στηρίζοντας τις μητέρες και τα παιδιά του Συλλόγου με δράσεις από την Τετάρτη 10 έως και το Σάββατο 13 Μαΐου στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST.

Παιχνίδια, κεράσματα, κατασκευές, κληρώσεις δώρων, αλλά και συγκέντρωση ειδών για την υποστήριξη μητέρων και παιδιών που έχουν ανάγκη, θα πραγματοποιηθούν σε μια μεγάλη γιορτή που είναι ανοιχτή για όλους!

 

Περισσότερα...

"Φτιάχνουμε την Άνοιξη" - Παιδικό εργαστήρι κεραμικής

Ένα παιδικό εργαστήρι κεραμικής εμπνευσμένο από τη φύση, την τέχνη και το λαϊκό πολιτισμό που θα φέρει την άνοιξη πραγματοποιείται στο Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής στην περιοχή του Κεραμεικού για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

 

Περισσότερα...

Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά ενόψει των εορτών του Πάσχα, διοργανώνει Πασχαλινή Αγορά (Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ, στο σταθμό «Σύνταγμα»:

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...