Αρχική σελίδα Ποιοί είμαστε

Συμβουλευτικό Κέντρο "Συν-εργάζομαι"

 

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ:
Το συμβουλευτικό κέντρο «Συν – εργάζομαι» βρίσκεται στον Πειραιά και ασχολείται με θέματα ψυχικής υγείας, λόγου και κίνησης, ενηλίκων και παιδιών. Το κέντρο στελεχώνεται από πολυμελή επιστημονική ομάδα, η οποία ασχολείται με την αξιολόγηση, διάγνωση και αντιμετώπιση των δυσκολιών του κάθε ατόμου.

Πρόσφατα, το Συμβουλευτικό κέντρο «Συν-εργάζομαι» δημιούργησε ομάδες παιδιών, γονέων και εφήβων, αναγνωρίζοντας την ανάγκη των γονιών όσον αφορά την ανάπτυξη και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Οι ομάδες γονέων και παιδιών θα γίνονται την ίδια μέρα, παράλληλα, σε ξεχωριστό χώρο, από 2 διαφορετικούς ειδικούς. Επίσης, δημιουργούνται ομάδες συζήτησης νέων από 18 έως 21 ετών, όπου δίνεται η ευκαιρία διαλόγου πάνω σε θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σχέσεις, τις ερωτικές σχέσεις, τους προβληματισμούς για το μέλλον και τα συναισθήματα που μπορούν όλα τα παραπάνω να προκαλέσουν.

Η διεπιστημονική ομάδα του συμβουλευτικού κέντρου «Συν – εργάζομαι» αποτελείται από εκπαιδευμένο προσωπικό των ειδικοτήτων της: Κοινωνικής Εργασίας, Ψυχολογίας, Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας. Στόχος της είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή ενός εξατομικευμένου προγράμματος παρέμβασης που θα στηρίζεται στις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Ο χώρος του κέντρου έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι προσβάσιμος προς όλους τους αποδέκτες των υπηρεσιών, παρέχοντας ασανσέρ και W.C. για άτομα σε αμαξίδιο, κατάλληλα διαμορφωμένα γραφεία για τις συνεδρίες, φιλόξενο χώρο υποδοχής κ.τ.λ.

Το συμβουλευτικό κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 14.00 μέχρι τις 21.00, στην διεύθυνση Μεθώνης 87, Αγ.Διονύσης, Πειραιά.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Τηλέφωνο: 210 4615314 , email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΕΠΙΣΗΜΟ SITE:
Το site του συμβουλευτικού κέντρου «Συν – εργάζομαι» ενημερώνεται συχνά με άρθρα της επιστημονικής ομάδας του κέντρου και ενημερώνει για τις δράσεις τις επιστημονικής ομάδας. Περισσότερες πληροφορίες στο link: www.synergazomai.gr.