Το τέλειο Πασχαλινό παιχνίδι: το κυνήγι των κρυμμένων αυγών

Σας προτείνουμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι για το Πάσχα που θα ενθουσιάσει τα παιδιά και θα χαρίσει απίστευτα διασκεδαστικές στιγμές! Το κυνήγι των πασχαλινών αυγών!

 

Παίξτε την πασχαλινή εκδοχή του παιχνιδιού «κυνήγι θησαυρού»! Θησαυρός αυτή τη φορά θα είναι φυσικά… πολλά πολλά αυγά! Μπορείτε να κρύψετε αληθινά κόκκινα αυγά ή μικρά σοκολατένια αυγά (τυλιγμένα στα χαρτάκια τους, για να μη λερωθούν τα πάντα) σε διάφορα σημεία.

Εάν βρεθείτε στην εξοχή σε εκδρομή ή σε κήπο, το σκηνικό είναι ιδανικό! Κρύψτε πολλά αυγά σε διάφορα σημεία και δώστε το σύνθημα στα παιδιά να τα βρούν! Ακόμη κι αν δεν θα είστε στην εξοχή, μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι μέσα στο σπίτι, αφού δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε την πασχαλινή αυτή διασκέδαση!

Μπορείτε να δώσετε και ένα συμβολικό βραβείο στο παιδί που θα βρει τα περισσότερα,  π.χ. ένα μεγάλο σοκολατένιο αυγό! Τα παιδιά σίγουρα θα ενθουσιαστούν και θα περάσουν αρκετή ώρα διασκεδάζοντας.

Για να είναι ακόμη πιο διασκεδαστικό, μπορείτε, επίσης, να τους δώσετε από ένα καλαθάκι για να βάζουν τα αυγά που βρίσκουν!

 

Καλή διασκέδαση!

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 21 Μαρτίου 2011