Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD DISNEY JUNIOR: ΠΑΡΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ

DISNEY JUNIOR: ΠΑΡΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ

To Playhouse Disney αλλάζει και γίνεται Disney Junior! Ένας νέος κόσμος διασκέδασης γεμάτος μαγικές στιγμές ζωντανεύει! Πάρτι έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους με 4 επεισόδια με μεγάλες περιπέτειες!
 
Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΥ - Ομάδα φιλίας

Όταν τα καπέλα του πάρτι εξαφανίζονται από τη Λέσχη, η μυστική Κατάσκοπος Νταίζη και η Ντετέκτιβ Μίνι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τα ανακαλύψουν και να πιάσουν τον ένοχο. Η Ντετέκτιβ Μίνι χρησιμοποιεί τις παρατηρητικές της ιδιότητες και το μεγεθυντικό της φακό για να βρει ίχνη, ενώ η Μυστική Νταίζη βάζει σε εφαρμογή τα μυστικά της εργαλεία. Η ομάδα λύνει το μυστήριο και ανακαλύπτει ότι ο Πιτ πήρε τα καπέλα, γιατί ήθελε να κάνει ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη στους φίλους του από τη Λέσχη! Για άλλη μια φορά, οι φίλοι μας έκαναν την καλύτερη ομάδα που έγινε ποτέ!
 

Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ - Χρόνια πολλά κύριε Λόπαρντ!

Τη στιγμή που ο κύριος Λόπαρντ είναι πια πεπεισμένος ότι κανείς δε θυμήθηκε τα γενέθλιά του, η μητέρα του, ο Μαστοράκος και οι γείτονές του τον εκπλήσσουν με ένα μαγικό πάρτι έκπληξη!
 

ΣΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ - Μια έκπληξη για τον Ζούτερ!

Είναι τα γενέθλια του Ζούτερ και όλοι κανονίζουν ένα πάρτι έκπληξη! Ο Έλιβαν έχει αναλάβει τη διακόσμηση και φυσικά, το πιο σημαντικό: την τούρτα! Μέσα στα σταυροδρόμια της ζούγκλας προσπαθεί να φτάσει την τούρτα σώα και αβλαβή στον προορισμό της, αλλά τα εμπόδια που αντιμετωπίζει είναι πολλά! Το πιο σημαντικό; Να μην καταλάβει τίποτα ο Ζούτερ!
 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΌΣΟ  - Τρεις ρόδες δε φτάνουν!

Όταν ο Πόλι  βιάζεται να πάει ένα ολόκληρο βαγόνι με καραμούζες και κομφετί στο πάρτι έκπληξη της Τζούλια, του σκάει το λάστιχο! Τότε, ο Ειδικός Πράκτορας Όσο αναλαμβάνει δράση: εμφανίζεται πετώντας από το Διαστημικό του Εργαστήριο Διάσωσης για να δώσει ένα χέρι βοήθειας στον Πόλι. Οι δυο τους τα καταφέρνουν μια χαρά και όλα είναι στη θέση τους λίγο προτού η εορτάζουσα ακούσει από όλους να της φωνάζουν: «Έκπληξηηηη!!!!!!»
 

Κυκλοφορεί σε DVD και σε Ελληνικά στις 23/05/2011 από τη Sony Pictures Home Entertainment Hellas

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 20 Μαΐου 2011