Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD Ζουμπαίος & Ιουλιέτα σε DVD

Ζουμπαίος & Ιουλιέτα σε DVD

Η θρυλική ιστορία αγάπης μεταξύ του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στην πιο ανατρεπτική εκδοχή της! Απολαύστε τη διάσημη σαιξπηρική ιστορία, σε μια αισιόδοξη διασκευή με δράση και συναίσθημα, γνήσιο βρετανικό χιούμορ και υπέροχα animation σε μια ανατρεπτική κωμική περιπέτεια τα πλέον αξιαγάπητα γύψινα ξωτικά… που θα χαλάσει κήπους!

Σε δύο διπλανούς κήπους, μια αδυσώπητη βεντέτα που κρατά χρόνια χωρίζει τους διακοσμητικούς Μπλε νάνους της κ. Μοντέγου από τους Κόκκινους του κ. Καπουλέτου. Μέχρι που ο Ζουμπαίος γνωρίζει την Ιουλιέτα… Η δυναμική και ανεξάρτητη κόρη του αρχηγού των Κόκκινων και ο τολμηρός πρωταθλητής των Μπλε ερωτεύονται με πάθος και διεκδικούν την ευτυχία τους εν μέσω… ροζ φλαμίνγκο, αγώνων ταχύτητας με μηχανές γκαζόν και πολλές αντιξοότητες. Άραγε το ρομάντζο τους θα έχει αίσιο τέλος;

 

Λίγα λόγια για τους πρωταγωνιστές... γύψινα ξωτικά

 

Ζουμπαίος

Ακαταμάχητα γοητευτικός και γεννημένος νικητής, το καμάρι της φυλής του Μπλε Κήπου, όντας ο πρωταθλητής τους στους αγώνες με μηχανές κουρέματος του γκαζόν, μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Ή, τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται ο ίδιος!

 

 

Ιουλιέτα

Η πανέμορφη, ανεξάρτητη θυγατέρα του ηγέτη της φυλής του Κόκκινου Κήπου, Λόρδου Κοκκινέλη, διακρίνεται για τον δυναμισμό της, το πείσμα της και την - εκνευριστική για τον πατέρα της - απροθυμία της να… κάθεται στα αυγά της!

 

 

Λαίδη Καραμπλέ

Φυσική ηγέτιδα της φυλής του Μπλε Κήπου και άσπονδος εχθρός του Λόρδου Κοκκινέλη και των υπηκόων του, η ευφραδής Λαίδη Καραμπλέ δεν είναι άλλη από τη μητέρα του Ζουμπαίου.

 

 

Λόρδος Κοκκινέλης 

Ο σοφός επικεφαλής της φυλής του Κόκκινου Κήπου μπορεί να μην τα καταφέρνει και τόσο στα λόγια, ωστόσο είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να προστατέψει τον κήπο του, καθώς  και την τιμή της μοναχοκόρης του, Ιουλιέτας.

 

 

Μια ταινία γεμάτη κλασικές συνθέσεις και αγαπημένα τραγούδια του Σερ Έλτον Τζον, με συμμετοχές-έκπληξη από τη Nelly Furtado και την Lady Gaga.

Στα ελληνικά, δανείζουν τις φωνές τους οι: Χρήστος Θάνος, Λένα Παπαθανασίου, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Μυρτώ Αλικάκη, Άλκης Ζερβός, Χριστίνα Βαρζοπούλου, Νίκος Ιωαννίδης, κ.α.

 

KYKΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ BLU-RAY™ DISC στις 6 Ιουνίου 2011

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 2 Ιουνίου 2011