Καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα στο Μουσείο Συναισθημάτων

Το Μουσείο Συναισθημάτων θα περιμένει τους μικρούς και τους μεγάλους του φίλους στην έκθεση και στα εργαστήριά του για το καλοκαίρι σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Η έκθεση

Από τις 10π.μ. έως τη 1μ.μ. μικροί και μεγάλοι μαζί μπορούν να ανακαλύψουν παίζοντας  τη διαδραστική έκθεση «Ποιος είμαι εγώ;» ενώ στη 1μ.μ.  ξεκινάει κάθε Σάββατο και Κυριακή ένα εργαστήριο με στόχο την ευχάριστη και δημιουργική επικοινωνία ενηλίκων και παιδιών!
 
Παραμύθια για συναισθήματα
Τη δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα η αφήγηση παραμυθιών γίνεται έμπνευση και αφορμή για να εξερευνήσουμε ενήλικες και παιδιά μαζί (από 6-12 ετών) τα συναισθήματα μέσα από  ένα εικαστικό παιχνίδι που ακολουθεί την αφήγηση.
• Ιούνιος 12
 
Εργαστήρια μυθοπλασίας: Φτιάχνουμε ένα παραμύθι;
Ελάτε να ταξιδέψουμε στον κόσμο των παραμυθιών του Μουσείου Συναισθημάτων! Ενήλικες και παιδιά (5-12 ετών) μαζί, θα γίνουμε μυθοπλάστες και θα φτιάξουμε το δικό μας παραμύθι. θα διαλέξουμε τους ήρωες, τις μάγισσες, τα ξωτικά, τα μαγικά φίλτρα, τους μαγικούς καθρέφτες και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε!!!
Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο τα εργαστήρια μυθοπλασίας θα μυρίσουν καλοκαίρι και θα έχουν τίτλο: «Που πας καραβάκι…;»
Ιούνιος 4,5,11,18,19,25,26, Ιούλιος 2,9,16,23
 
 
Είσοδος στην έκθεση: 4 ευρώ, είσοδος στα εργαστήρια: 8 ευρώ (στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση)
 

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας, Καρατζά 7, 117 41 Φιλοπάππου, τηλ. 210 9218329, www.mce.gr.