Εκδηλώσεις με τον Κεραυνό Μακ Κουίν

Ο Κεραυνός Μακ Κουίν έρχεται στην Ελλάδα με αφορμή τον ερχομό της νέας του ταινίας "Αυτοκίνητα 2" και θα συναντήσει τους μικρούς του φίλους σε πλήθος εκδηλώσεων! 

 

Πέμπτη, 16 Ιουνίου θα τον συναντήσετε στην τελετή έναρξης του Ράλλυ Ακρόπολις!

Ο Κεραυνός Μακουίν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της νέας ταινίας της DisneyPixar, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2 στις 23 Ιουνίου στους κινηματογράφους, ο αγαπημένος ήρωας καταφθάνει στην χώρα μας. Η πρώτη του εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στην τελετή έναρξης του Ράλλυ Ακρόπολις στις 16 Ιουνίου στις 4 το απόγευμα κάτω από την Ακρόπολη. Στη σκιά της Ακρόπολης θα παρκάρει δίπλα σε όλους τους μεγάλους οδηγούς του WRCκαι θα βγάλει φωτογραφίες με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Στο πλευρό του θα βρεθούν και οι Έλληνες συντελεστές της ταινίας.

 

Από 17 – 29 Ιουνίου στο TheMallAthens

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα ο Κεραυνός Μακουίν θα εμφανιστεί στο TheMallAthens, όπου οι μικροί του φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην επίσημη τελετή των… αποκαλυπτηρίων του. Από τις 18 και μέχρι τις 29 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και μια σειρά από δραστηριότητες και παιχνίδια, όλα σε σχέση με τη νέα ταινία της DisneyPixar, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2.

 

Από 30 Ιουνίου – 6 Ιουλίου στο CarrefourPlanet (Γέρακας)

Από τις 30 Ιουνίου μέχρι και τις 6 Ιουλίου ο Κεραυνός Μακουίν θα ολοκληρώσει την «περιοδεία» του στην Αθήνα με την παραμονή του στο CarrefourPlanetστον Γέρακα, όπου θα περιμένουν πολλές εκπλήξεις όσους αποφασίσουν να τον επισκεφθούν εκεί.