Αρχική σελίδα Σώμα και Ομορφιά Το μακιγιάζ του καλοκαιριού

Το μακιγιάζ του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, κινούμαστε, κολυμπάμε, ιδρώνουμε, αλλά μπορούμε να εξακολουθήσουμε να είμαστε όμορφες! Ας προσαρμοστούμε κι εμείς στις θερμοκρασίες και ας δούμε πώς θα προσφέρουμε στο πρόσωπό μας ομορφιά και φρεσκάδα όλες τις ώρες!

 

Κρέμα προσώπου όλα-σε-ένα!  Θα βρείτε στο εμπόριο ενυδατικές κρέμες με χρώμα και υψηλό δείκτη προστασίας, που θα καλύψουν απαλά τις ατέλειες, χωρίς να «βαρύνουν» το δέρμα σας, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε ενυδάτωση και προστασία από τις ακτίνες του ήλιου.

 

Χρησιμοποιήστε αδιάβροχα προϊόντα, όπως μάσκαρα και σκιές. Η ζέστη και ο ιδρώτας δεν θα τις πτοήσει και θα συνεχίσετε να λάμπετε!

 

Μακιγιαριστείτε με μέτρο! Δεν υπάρχει λόγος να «βαρύνετε» την επιδερμίδα σας με πολλά προϊόντα μακιγιάζ και να «φράξετε» τους πόρους του δέρματός σας με άφθονη πούδρα ή ρουζ. Κάντε ένα απλό μακιγιάζ, αφού το ελαφρά μαυρισμένο σας πρόσωπο είναι από μόνο του εντυπωσιακό. Χρησιμοποιήστε λίγο ρουζ τερακότα για να τονίσετε το μαύρισμά σας και ένα απαλό ροζ κραγιόν. Επιλέξτε μια απαλή σκιά σε εξωτικά χρώματα, όπως πορτοκαλί, πράσινο, γαλάζιο ή ροζ και ταιριάξτε τη με τα αέρινα ρούχα ή το μαγιό σας!

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 21 Ιουνίου 2011

Διαβάστε επίσης...