Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Το Σπίτι της Χαράς - βιβλιοπωλείο παιχνιδοπωλείο

Το Σπίτι της Χαράς - βιβλιοπωλείο παιχνιδοπωλείο

Οι Εκδόσεις Αερόστατο προσφέρουν στα παιδιά Το Σπίτι της Χαράς, έναν παιδικό πολυ­χώρο με μεγάλη ποικιλία τίτλων από όλους τους εκδοτικούς οίκους και όλη την γκάμα των ξύλινων οικολογικών παιχνιδιών της Plan Toys και της Moulin Roty.

Το Σπίτι της Χαράς είναι ένα σπίτι ζεστό και φιλόξενο, που μεταφέρει τα παιδιά, μέσα από τον κόσμο των οικολογικών παιχνιδιών της Plan Toys και τις σελίδες των βιβλίων που γε­μίζουν τα ράφια του, σε κόσμους που μόνο η παιδική φαντασία μπορεί να ταξιδέψει!

Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια της Plan Toys είναι φτιαγμένα από φυσικό ξύλο με ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ για την παραγωγή τους έχουν χρησιμοποιηθεί εναλλακτικές μορφές ενέργειας, όπως βιομάζα και ηλιακοί συσσωρευτές. Η οικολογική πόλη, ο οικολογικός σταθμός τρένων, τα οικολογικά οχήματα και ο σταθμός ανεφοδιασμού τους, το οικολογικό σπίτι, τα είδη ζώων που βρίσκονται υπό εξαφάνιση από διαφορετικά μέρη του κόσμου, προσφέρουν τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να αναπτυχθεί η οικολογική συνείδηση των παιδιών και ο σεβασμός στο περιβάλλον.

Μετά από 3 χρόνια στο κέντρο της Αθήνας, Το Σπίτι της Χαράς μεταφέρεται σε νέα διεύθυνση, 2ας Μαΐου 3 (πεζόδρομος) στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο http://www.tospititisxaras.gr όπου λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα για τις αγορές σας.