Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD «Σκυλάκια στο Διάστημα» μια περιπέτεια βασισμένη σε αληθινά γεγονότα

«Σκυλάκια στο Διάστημα» μια περιπέτεια βασισμένη σε αληθινά γεγονότα

Τα «Σκυλάκια στο Διάστημα» είναι μια διαστημική περιπέτεια βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Μπέλκα και της Στρέλκα, των δύο μικρών σκυλιών που ήταν τα πρώτα που πήγαν στο Διάστημα με τη Σοβιετική αποστολή του 1960! Η 3D περιπέτεια έρχεται στους κινηματογράφους στις 25 Αυγούστου!

 

Η ταινία

Η Μπέλκα, ένα εκπαιδευμένο σκυλάκι τσίρκου, και η Στρέλκα, ένα πανέξυπνο αδέσποτο, θα περάσουν από αμέτρητα τεστ και στρατιωτική εκπαίδευση, υπό την καθοδήγηση ενός υπέροχου λυκόσκυλου, του Κάζμπεκ, μέχρι να επιλεγούν τελικά, ανάμεσα από δεκάδες σκυλιά, ως αυτά που θα πάνε στο Διάστημα για να φέρουν εις πέρας μια μοναδικής εμπειρίας αποστολή. Η ταινία είναι μια περιπέτεια σε 3D των πιο διάσημων σκυλο-αστροναυτών και τη δική τους εκδοχή για το πώς έγιναν όλα…

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Τα αληθινά γεγονότα

Πριν ο άνθρωπος καταφέρει να πατήσει το πόδι του στη Σελήνη, κάποια ζωάκια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν στην Επιστήμη τις απαραίτητες γνώσεις για τα ταξίδια στο Διάστημα. Δύο τέτοια ζωάκια ήταν η Μπέλκακαι η Στρέλκα, οι σκυλίτσες που πριν από 51 χρόνια, στις 19 Αυγούστου 1960, έγιναν τα πρώτα έμβια όντα που μπήκαν σε διαστημική τροχιά γύρω από τη Γη και επέστρεψαν πίσω σώα και αβλαβή!

 

Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον μίνι ντοκιμαντέρ με συλλεκτικά πλάνα για την αληθινή ιστορία της Μπέλκα και της Στρέλκα, με ελληνικούς υπότιτλους.

 

Η ταινία θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 25 Αυγούστου από την Audio Visual

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 21 Αυγούστου 2011