Αρχική σελίδα Κινηματογράφος & DVD Τα Στρουμφάκια από 8 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους

Τα Στρουμφάκια από 8 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους

Τα αγαπημένα μπλε Στρουμφάκια έρχονται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα μακριά από το στρουμφοχωριό τους, αφού η περιπέτειά τους τα οδηγεί στη σημερινή Νέα Υόρκη, ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους! Η Columbia Pictures και η Sony Pictures Animation παρουσιάζουν την ταινία με CGI animation και live action που βασίζεται στους χαρακτήρες του Peyo.

 

Η ταινία

Βρισκόμαστε στο Μεσαίωνα, σε ένα μαγεμένο δάσος κάπου στα βάθη της Ευρώπης, όπου ο απαίσιος μάγιστρος Δρακουμέλ έχει καταφέρει να ανακαλύψει το χωριό των Στρουμφ, των καλόκαρδων μικροκαμωμένων μπλε πλασμάτων που έχουν για ηγέτη και καθοδηγητή τους τον έναν και μοναδικό Μπαμπαστρούμφ. Αμέσως, στο Στρουμφοχωριό σημαίνει συναγερμός και τα Στρουμφάκια σκορπίζουν ολόγυρα, προκειμένου να ξεφύγουν από τα νύχια του σατανικού μάγου, ο οποίος θέλει να τα αιχμαλωτίσει και να απομυζήσει την «πεμπτουσία» τους, για να γίνει πανίσχυρος. Λίγες στιγμές αργότερα, ωστόσο, χάρη σε ένα μαγικό πέρασμα το οποίο ανακαλύπτουν τυχαία, ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, και τέσσερα ακόμη Στρουμφάκια καταλήγουν στη σημερινή Νέα Υόρκη, καταμεσής του Σέντραλ Παρκ. Η πραγματική περιπέτεια για τους μικρόσωμους μπλε φίλους μας μόλις ξεκίνησε! 

 

Δείτε το τρέιλερ

 

 

Η ιστορία

Το 1958 τα Στρουμφάκια ξεπήδησαν για πρώτη φορά από το πενάκι του Βέλγου κομίστα Πιέρ Κουλιφόρ, γνωστότερου με το ψευδώνυμο Peyo, και από την πρώτη στιγμή έγινε αντιληπτό πως… ήρθαν για να μείνουν! Σήμερα, 53 χρόνια, εκατοντάδες κόμικ, βιβλία, CD, σειρές & ταινίες κινουμένων σχεδίων, βιντεοπαιχνίδια, αναμνηστικά και περισσότερες από 300 εκατομμύρια φιγούρες μετά, τα Στρουμφάκια εξακολουθούν να παραμένουν εξαιρετικά δημοφιλή, κερδίζοντας διαρκώς νέους fans, καθώς όσοι τα λάτρεψαν κάποτε μικροί, τα συστήνουν πλέον στα δικά τους παιδιά.

 

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ράζα Γκόσνελ

Σενάριο: Τζ. Ντέιβιντ Στεμ, Ντέιβιντ Ν. Γουάις, Τζέι Σέρικ & Ντέιβιντ Ρον

Πρωταγωνιστούν: Χανκ Αζάρια, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τζέιμα Μέις, Σοφία Βεργκάρα, Τιμ Γκαν  

Επίσημο site: http://www.smurfhappens.com

 

 

Στους κινηματογράφους από τις 8 Σεπτεμβρίου

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 31 Αυγούστου 2011