Dance For A Cause - 2οςΦιλανθρωπικός Μαραθώνιος Χορού στις 8 & 9 Οκτωβρίου

Με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανώσεων, διοργανώνεται ο 2οςΦιλανθρωπικός Μαραθώνιος Χορού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με παράλληλους στόχους την προβολή του χορού και την ένταξη όλων στη συνεισφορά μέσω του χορού και της διασκέδασης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Dance For A Cause” και τα έσοδά της θα δοθούν για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών οργανώσεων που στηρίζουν ανθρώπους που έχουν καρκίνο καθώς και το άμεσο περιβάλλον τους και συγκεκριμένα στις ΜΚΟ “Μείνε Δυνατός” και  ”Η Πίστη”.

Με την συμμετοχή περισσοτέρων από 30 δασκάλων από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια, σχολές αεροβικής και studio γυμναστικής καθώς και όλες οι ακαδημίες γυμναστικής, το Σαββατοκύριακο αυτό θα είναι γεμάτο χορό και γυμναστική όπως Yoga, Acroyoga, Pilates, Hip Hop, Fight Bo, Capoeira, Zumba, Salsa, LesMills BodyBalance και πολλά ακόμα είδη.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα παιδιά όπου σε ξεχωριστό χώρο έμπειροι ηθοποιοί, εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι γυμναστικής, κλόουν, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και ταχυδακτυλουργοί θα τα απασχολήσουν με διάφορες δραστηριότητες. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργική απασχόληση αλλά και να πειραματιστούν σε Laughter Yoga, Zumba, Hip Hop για παιδιά, Παιδικές χορογραφίες και πολλά άλλα.

 

Πληροφορίες

Το “Dance For A Cause” θα διεξαχθεί το Σάββατο 8/9 και την Κυριακή 9/9 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ και στο Κλειστό Γήπεδο Βόλεϊ.

Ώρες Εκδήλωσης:  10:00 – 20:00

Κόστος Εισιτηρίου: 10,00 € / συμμετέχοντα / ημέρα, 5,00 € για παιδιά έως 15 ετών / ημέρα, ΔΩΡΕΑΝ για τον συνοδό-κηδεμόνα, (δεν υπάρχει φύλαξη παιδιών από την διοργάνωση)

Περισσότερες πληροφορίες στο www.danceforacause.gr και στο www.facebook.com/danceforacause , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Ανελίνα Πλατή 6949072122, Νέλλη Μιχοπούλου 6979796858, Κέλλυ Ταμβάκη 6944600606, Δημήτρης Κόκκορης 6944610535

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 28 Σεπτεμβρίου 2011