Δωρεάν θεατρική παράσταση για παιδαγωγούς προσχολικής αγωγής στις Μικρές Ιστορίες

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 17:30 θα παρουσιαστεί δωρεάν η θεατρική παράσταση «Η χαρά της ζωής» σε παιδαγωγούς προσχολικής αγωγής στις Μικρές Ιστορίες.

Η διαδραστική παράσταση "Η χαρά της ζωής" απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2-6 ετών και αρχίζει να επισκέπτεται τους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία της Αθήνας από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Μάιο 2012.

Ένας ζωγράφος...που δεν ζωγραφίζει.
Έξι χρώματα που επαναστατούν και το σκάνε. Η μέρα, η νύχτα και οι τέσσερις εποχές ξεκινούν για το κυνήγι των χαμένων χρωμάτων.
Και τα παιδιά τι κάνουν;
Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε λουλούδια και μέλισσες, σε δέντρα και ψάρια, περπατούν στη βροχή, κολυμπούν στη θάλασσα, παίζουν με φακούς στο σκοτάδι και βοηθούν να φτιαχτεί ένας πίνακας ζωγραφικής 2,5 χ 2,5μ!

Μια πολύχρωμη θεατρική παράσταση με στοιχεία κουκλοθέατρου, θεατρικού παιχνιδιού, σωματικού θεάτρου και θεάτρου σκιών, όπου τα παιδιά συμμετέχουν διαδραστικά, φτιάχνουν τις δικές τους εικόνες, μαθαίνουν τα χρώματα και βρίσκουν..."Τη χαρά της ζωής"

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 30 λεπτά.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων μέχρι την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.

 

Χώρος: Μικρές Ιστορίες, Χώρος Δημιουργικών Δράσεων, Δημητρακοπούλου 70, Κουκάκι, 11742-Αθήνα, Πληροφορίες: 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Τηλέφωνο: 210-9227730, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.mikresistories.gr