Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Μαμαδίστικη Χαρά από τη Nestlé!

Μαμαδίστικη Χαρά από τη Nestlé!

Με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο η Nestlé αποφάσισε να διαδώσει στα social media τον ερχομό των νέων Nestlé Neslac® και Junior! Οι νέες συσκευασίες των 200ml με πρωτοποριακό "εκπαιδευτικό" καλαμάκι καλύπτουν τις ανάγκες ενός γεύματος γάλακτος και δεν χρειάζονται καμία απολύτως προετοιμασία! Έτσι οι βόλτες στην παιδική χαρά γίνονται τώρα χαρούμενες και για τις μαμάδες!

Στηριζόμενη σε αυτή την ιδέα, η Nestlé αποφάσισε να μετατρέψει μία πραγματική παιδική χαρά σε “μαμαδίστικη”. Έτσι, ανάμεσα στις κούνιες και τις τσουλήθρες εμφανίστηκαν αναπαυτικές πολυθρόνες και πολύχρωμοι καναπέδες, δημιουργώντας μια άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα για τις μαμάδες, που έκπληκτες έβλεπαν για πρώτη φορά τη Μαμαδίστικη Χαρά!

Μπορείτε να δείτε το video με τις αντιδράσεις των μαμάδων αλλά και να μάθετε περισσότερα για τα νεά Nestlé Neslac® και Junior στην ανανεωμένη σελίδα του Nestlé Baby Club στο Facebook. Εκεί θα βρείτε επίσης τις “βόλτες μας”, έναν μοναδικό οδηγό για περιπάτους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για μαμάδες και παιδιά!

Το καλύτερο το αφήσαμε τελευταίο: Στη “Μαμαδίστικη Χαρά” τρέχει και ένας μεγάλος διαγωνισμός με καθημερινές κληρώσεις και μεγάλα δώρα. Μπείτε τώρα για να κερδίσετε ένα ταξίδι στην Ελλάδα μαζί με το μωρό σας και 30 πακέτα “Μαμά & Μαμ” με το γάλα του μωρού και από μια εκπληκτική μηχανή Dolce Gusto Melody για 30 μέρες!

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 18 Νοεμβρίου 2011