Αρχική σελίδα Παλαιότερα Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίς στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίς στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο φέρνει πιο κοντά τα Χριστούγεννα με μια εορταστική προσφορά για 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός! Η προσφορά ισχύει για το διάστημα 12 έως 16  Δεκεμβρίου και όσοι επισκεφτούν αυτό τον καιρό το πάρκο, θα γνωρίσουν το νέο μικρό μέλος του: το μικρό λευκό πούμα με το όνομα Κάσπερ.

Τα φετινά Χριστούγεννα, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο γιορτάζει παρέα με ένα νέο μέλος: το μικρό πούμα Κάσπερ, ο οποίος πήρε το όνομα του από το ομώνυμο φαντασματάκι λόγω του λευκού χρώματος. Μάλιστα λόγω της σπανιότητας του χρώματος, ίσως αυτή τη στιγμή να είναι το μοναδικό στον κόσμο. Γεννημένο στις 31 Οκτωβρίου, ζυγίζει 1,8 κιλά, τρέφεται με περίπου 500ml γάλα συνολικά την ημέρα και πλέον κάνει σιγά-σιγά τα πρώτα του βήματα δίπλα στη μαμά του Μοντάνα.

Ανοιχτό κάθε μέρα από τις 9π.μ. έως τη δύση του ηλίου, όλο το χρόνο, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το μεγαλύτερο ζωολογικό πάρκο της Νοτιανατολικής Ευρώπης, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους,  προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή των 2000 ζώων – πρεσβευτών της ανάγκης προστασίας της βιοποικιλότητας-που ζουν στις εγκαταστάσεις του.
 
Περισσότερα για το ΑΖΠ διαβάστε εδώ.
 
 
 
Ημερ/νία δημοσίευσης: 9 Δεκεμβρίου 2011