Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του κόσμου»

Διαγωνισμός για 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του κόσμου»

altΤο mamakid.gr σας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση για την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Τρεις φίλοι βρήκαν έναν σπάνιο χάρτη για το μεγαλύτερο θησαυρό του κόσμου. Ο Σπίθας ετοιμάζεται για την περιπέτεια. Η Χρύσα φοβάται. Η Δροσιά αμφιβάλλει για το αν τελικά υπάρχει θησαυρός. «Ο θησαυρός είναι αλλού! Ο καθένας σας πρέπει να φτάσει σ' αυτόν μέσα από το δρόμο που του ταιριάζει!» λέει το αλλόκοτο πλάσμα που παρουσιάζεται για να τους καθοδηγήσει. Έπειτα τους δίνει από ένα ρητό στον καθένα που τους εξηγεί ότι αν το ακολουθήσουν θα φτάσουν στον στόχο τους. «Πάντα να βοηθάς, ποτέ να μη βλάπτεις» λέει το ένα, «Όλους πάντα ν' αγαπάς και το φόβο να τον πετάς» λέει το επόμενο, «Η αγάπη δίνει και συγχωρεί, ο εγωισμός παίρνει και λησμονεί» λέει το τρίτο.

Έτσι ξεκινά η περιπέτεια! Το κυνήγι του θησαυρού είναι γεμάτο διασκέδαση, δράση κι ανατροπές. Οι ήρωες συναντούν απίθανα πλάσματα μέσα σε ένα δάσος γεμάτο ζωή. Δέντρα, ζώα, πουλιά, γίγαντες και ξωτικά γίνονται αφορμή να αναμετρηθούν… με τον εαυτό τους! Μόνος τους αντίπαλος ο ύπουλος Ίγκο, ο φύλακας του θησαυρού, που προσπαθεί να τους αποπροσανατολίσει με ένα μόνο τρόπο: "την αρνητική έκφραση του εαυτού τους".

Περισσότερα για την παράσταση διαβάστε εδώ.

 

Ο διαγωνισμός μας έληξε. Οι νικητές:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΡΑΓΩΤΗ
ΙΑΚΩΒΟΣ ΘΕΟΔΟΤΟΣ
ΦΡΟΣΩ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
ΒΙΚΥ ΔΑΟΥΛΤΖΗ 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 7 Φεβρουαρίου 2012