Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς Μάρσιπος BabyBjörn Miracle από την πρώτη μέρα

Μάρσιπος BabyBjörn Miracle από την πρώτη μέρα

Ο εργονομικός μάρσιπος BabyBjörn Miracle είναι κατάλληλος για τη μετακίνηση του νεογέννητου από την πρώτη κιόλας μέρα της γέννησής του έως τους πρώτους 15 μήνες της ζωής του περίπου.

Ο μάρσιπος BabyBjörn Miracle είναι έτσι κατασκευασμένος ώστε αγκαλιάζει το σώμα του νεογέννητου, χωρίς να απαιτεί προσθήκη μαξιλαριού ή εξαρτήματος. Σχεδιασμένος σε συνεργασία με παιδίατρους, τοποθετεί το μωρό ψηλά στο ύψος της καρδιάς, πρόσωπο με πρόσωπο με τη μαμά ή τον μπαμπά και προσαρμόζεται ανατομικά καθώς το μωρό μεγαλώνει, παρέχοντας έτσι συνεχή υποστήριξη στο κεφαλάκι, τον λαιμό και την πλάτη του μωρού, καθώς τα πόδια και η μέση του κρατιούνται στη σωστή θέση από την πρώτη κιόλας μέρα. 

Ο νέος σχεδιασμός του διαθέτει ρυθμιζόμενη ζώνη υποστήριξης της μέσης που με μία μόνο κίνηση, ακόμη και με το παιδί μέσα στο μάρσιπο, προσφέρει την σωστή υποστήριξη στην πλάτη του γονιού, ενώ διαθέτει πολύ φαρδιούς ιμάντες ώμου και για να μεταφέρεται το μικρό ψηλά ή πιο χαμηλά, ανάλογα με τη θέση που εξυπηρετεί. Όλες οι ρυθμίσεις γίνονται εύκολα από μπροστά, χωρίς βοήθεια από άλλο άτομο.

Ο μάρσιπος BabyBjörn Miracle διατίθεται σε τρεις τύπους υφάσματος, τον Soft Cotton Mix, τον Airy Mesh με καλύτερο εξαερισμό και τον Organic Cotton από 100% οργανικό βαμβάκι, σε μοντέρνους συνδυασμούς χρωμάτων.

 

Σχετικά με την BabyBjörn:

Η BabyBjörn ιδρύθηκε το 1961 στη Σουηδία από τον Björn Jakobson, με σκοπό όπως δηλώνει ο ιδρυτής της "να κάνει πιο εύκολη την ζωή των οικογενειών με μικρά παιδιά δημιουργώντας ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα άριστης ποιότητας για παιδιά μέχρι τριών ετών."