Δραματοποίηση παραμυθιών στον Πολυχώρο Άγκυρα

Οι Εκδόσεις Άγκυρα, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Παιδαγωγικού Θεάτρου «Θεατρομάθεια» πραγματοποιούν το ενδιαφέρον πρόγραμμα δραματοποίησης παραμυθιών με τον γενικό τίτλο «Με ένα βιβλίο για εισιτήριο...».

Το παραμύθι που θα παρακολουθήσουν δραματοποιημένο τα παιδιά έχει τίτλο «Κάποτε στη Μελωδιούπολη» του Γιώργου Κωνσταντινίδη.

Υπάρχει μια πόλη όπου ζουν μόνο όργανα, η Μελωδιούπολη. Όλα κυλούσαν όμορφα, ώσπου μια ημέρα τα όργανα μπερδεύτηκαν! Τα έγχορδα με τα πνευστά και τα κρουστά, έγιναν ένα! Ποιος θα τα βοηθήσει; Δύο ντετέκτιβ αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο, μα τελικά θα πρέπει να τους βοηθήσει κάποιος.

Στη σκηνή θα ζωντανέψουν τα μουσικά όργανα και θα ξετυλίξουν μέσα από τις περιπέτειές τους, έξυπνα και χιουμοριστικά, το κουβάρι της ιστορίας. Ο μαέστρος τους και ένας οξυδερκής ντετέκτιβ θα συμμετέχουν κι αυτοί στις περιπέτειές τους και στις φιλονικίες τους.

Αξίες όπως η συλλογικότητα, η ιδιαιτερότητα, η αυτο-εκτίμηση και η αγάπη θα αναδυθούν και θα αγγίξουν τις εύπλαστες ψυχές των παιδιών, με τον μοναδικό τρόπο της θεατρικής τέχνης και μέσα από όμορφες μελωδίες. 
 

 

Πληροφορίες

Εισιτήριο: Η αγορά του βιβλίου 12,90 ευρώ. (Το 2ο παιδάκι είσοδος 8,00 ευρώ και ο συνοδός 5,00 ευρώ)

Ημέρα & ώρα: κάθε Σάββατο, στις 12:30 μ.μ.

Χώρος: Πολυχώρος Άγκυρα, Σόλωνος 124 & Εμμ. Μπενάκη, Αθήνα, www.agyra.gr, τηλ. 210-3837667, 210-3837540