"Το Πάπλωμα με τα Χρυσά Κουδούνια" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο των παραστάσεων της φετινής σεζόν, η γνωστή μουσική παράσταση "Το Πάπλωμα με τα Χρυσά Κουδούνια" της Μαρίζας Κωχ πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του για μία μοναδική παράσταση την 1η Απριλίου 2012, στο Ιδρυμα Μηχάλης Κακογιάννης.

Η Μαρίζα Κωχ μαζί με δεξιοτέχνες μουσικούς παραδοσιακών οργάνων και ηθοποιούς καλούν τα παιδιά να ανακαλύψουν όλοι μαζί τα αγαπημένα τους παιχνιδοτράγουδα που είναι κρυμμένα στους ήχους των κουδουνιών ενός πολύτιμου παπλώματος. Σε αυτό έχουν κρύψει οι μουσικοί του περασμένου αιώνα τα πιο γνωστά παραδοσιακά παιχνιδοτράγουδα.

Το μουσικό παραμύθι έκανε το γύρο της Ελλάδας μέσα από τραγούδια, σε μια διαδραστική παρουσίαση του πλούτου της παραδοσιακής μας μουσικής. Επίσης, εκδόθηκε σε βιβλίο/cd από τις Εκδόσεις Σταμούλης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του ιδρύματος εδώ.

 

Πληροφορίες

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών (και μεγάλους κάθε ηλικίας!). Μετά το πέρας της κάθε παιδί παίρνει ως αναμνηστικό την αφίσα και ένα κουδουνάκι από το πάπλωμα. Επιπλέον τρεις τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο.

Ημέρα & ώρα: Κυριακή 1η Απριλίου στις 12 το μεσημέρι

Διάρκεια: 1 ώρα και 40 λεπτά

Γενική είσοδος 10€

Χώρος: Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, www.mcf.gr