Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 2 βιβλία "'Ενας λύκος ποιητής"

Διαγωνισμός για 2 βιβλία "'Ενας λύκος ποιητής"

Το mamakid.gr σας προσφέρει 2 βιβλία με τίτλο "'Ενας λύκος ποιητής" από τη σειρά Ζωηρά Μουσούδια σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διάπλαση.

Οι λύκοι είναι αρπακτικά του δάσους που ζουν κυνηγώντας άλλα ζώα. Όλοι; Όχι όλοι. Υπάρχει ένας νεαρός λυκάκος, ο Λούπο, που θέλει να γίνει κάτι άλλο, πολύ διαφορετικό. Θέλει να γίνει ποιητής. Του αρέσει να σκαρώνει στιχάκια και να τα απαγγέλλει στους συντρόφους του. Εκείνοι όμως είναι συνηθισμένοι λύκοι και δεν εκτιμούν το ταλέντο του. Γι’ αυτό ο Λούπο αναγκάζεται να ξενιτευτεί, αναζητώντας κάποιους να τον νιώσουν και να τον θαυμάσουν. Μακριά από την οικογένειά του συναντά διάφορα πρόσωπα. Θα μπορέσει άραγε να ταιριάξει μαζί τους ή θα μείνει πιστός σ’ αυτό που τον έκανε η φύση; Έναν άγριο δηλαδή κυνηγό του δάσους;

Τα βιβλία είναι ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Διάπλαση.

 

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Οι νικητές:

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΥΡΑΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΙΚΑ

 

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Το mamakid σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διάπλαση διοργανώνει Διαγωνισμό για 2 βιβλία  με τίτλο "Ένας λύκος ποιητής" με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής.
2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν στην Ελλάδα.
3. Εξαιρούνται της συμμετοχής στον άνω διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο mamakid, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς αυτών α’ και β’ βαθμού.
4. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 2/4/2012 έως και τις 8/4/2012 και ώρα 00.00.
5. Ως συμμετοχή στο διαγωνισμό νοείται η επιτυχής συμπλήρωση της φόρμας του διαγωνισμού, που θα συνοδευτεί από αποστολή ενός επιβεβαιωτικού email εκ μέρους του mamakid.
6. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή οποιασδήποτε υπηρεσίας.
7. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που αποστέλλονται έως τη λήξη του διαγωνισμού, δηλαδή μέχρι τις 00.00, στις 8/4/2012. Συμμετοχές που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα δεν θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής. Περισσότερες από μία συμμετοχές θα οδηγήσουν στην ακύρωση του συμμετέχοντα από την κλήρωση.
8. Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα λάβουν μέρος σε ηλεκτρονική κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του mamakid στις 9/4/2012, ώρα 12.00 το μεσημέρι και θα κληρωθούν δύο (2) νικητές που θα κερδίσουν από ένα βιβλίο. Οι νικητές θα δημοσιοποιηθούν στον ιστότοπο λίγες ώρες αργότερα και θα ενημερωθούν μέσω email.
9. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.
10. Οι συμμετέχοντες δεσμεύονται να παρέχουν αληθή και ακριβή στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά δεν θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους, ούτε θα γνωστοποιηθούν σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο. Το mamakid διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας για να αποστέλλει ενημερωτικό υλικό που αφορά στον ιστότοπο. Η καταχώρηση λανθασμένων ή ψευδών στοιχείων καθιστά τη συμμετοχή άκυρη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους, που τηρούνται στο εν λόγω αρχείο κατά τους όρους του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, μέσω επικοινωνίας με το mamakid.
11. Το mamakid διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε διαφημιστική προβολή και δημοσιοποίηση με κάθε πρόσφορο μέσο κάθε γεγονότος σχετικού με τον Διαγωνισμό.
12. Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού κατά τα ανωτέρω, την ειδοποίηση των νικητών και την αποστολή των δώρων, το mamakid απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με την αποστολή, παραλαβή και τη χρήση του δώρου.
13. Το mamakid έχει το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον Διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.
14. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων συμμετοχής.

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 2 Απριλίου 2012