ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ - Η νέα ενότητα στο mamakid.gr

 

To mamakid.gr ξεκινά τη νέα ενότητα «Ρωτήστε τον Ειδικό» για να σας δώσει ακόμη περισσότερες και πιο εξειδικευμένες στις ανάγκες σας απαντήσεις.

Η νέα ενότητα «Ρωτήστε τον Ειδικό» περιμένει τις ερωτήσεις που σας απασχολούν και σας δίνει δημοσιευμένες τις υπεύθυνες απαντήσεις από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Αν και το mamakid.gr φροντίζει να καλύπτει στην αρθρογραφία του όλα όσα μπορεί να απασχολούν τους σημερινούς γονείς, προκύπτουν στην καθημερινότητα ζητήματα που αφορούν ξεχωριστά το κάθε παιδί ή την κάθε οικογένεια. Η ενότητα «Ρωτήστε τον Ειδικό» έρχεται για να δώσει πιο εξατομικευμένες απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν για το δικό σας παιδί ή τη δική σας οικογένεια.

 

Ποιοί απαντούν

Ρωτήστε τον Ειδικό – Υποβάλετε τη δική σας ερώτηση!

Διαβάστε όλες τις δημοσιευμένες ερωτήσεις και απαντήσεις

 

Το mamakid.gr αναπτύσσει διαρκώς το δίκτυο των συνεργατών του για να απαντά στις ερωτήσεις σας. Προς το παρόν, μπορείτε να μας στέλνετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με Ψυχολογία και Σχέσεις στην Οικογένεια, π.χ. προβλήματα σχέσεων, προβλήματα συμπεριφοράς, συναισθήματος, διατροφής, ερωτήματα εκπαιδευτικών, ζητήματα επικοινωνίας, εφηβείας, αυτοεκτίμησης, διαζύγιο κ.α. και σχετικά με τη Διατροφή, π.χ. διατροφή παιδιού, εφήβου, εγκύου, μετά τον τοκετό κ.α. Σύντομα θα σας απαντάμε και σε περισσότερα πεδία.

 

Πώς μπορείτε να ρωτήσετε κι εσείς τον ειδικό για το δικό σας ζήτημα; Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα μας εδώ ή στείλτε μας το email σας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Σημείωση: Οι συνεργάτες του mamakid.gr για την ενότητα «Ρωτήστε τον Ειδικό» είναι εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους και κατέχουν σχετικά πτυχία και τίτλους σπουδών, καθώς και μεγάλη εμπειρία. Απαντούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιστημονικά τεκμηριωμένο, ώστε να σας δώσουν μια κατεύθυνση προς τη λύση του ζητήματος που σας απασχολεί. Ωστόσο, τίποτα δεν υποκαθιστά την κατά πρόσωπο επίσκεψη σε έναν ειδικό που μπορεί να σχετίζεται με το ζήτημά σας και τόσο το mamakid.gr όσο και οι συνεργάτες του δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συνέπεια εφαρμογής συμβουλών που θα αναφέρονται στις αντίστοιχες απαντήσεις της ενότητας.