Αρχική σελίδα Παλαιότερα Γιορτινές προσφορές για ετήσιες κάρτες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Γιορτινές προσφορές για ετήσιες κάρτες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο φέρνει χριστουγεννιάτικα δώρα που κρατούν... έναν ολόκληρο χρόνο, με τις νέες προσφορές του για τις ετήσιες κάρτες επίσκεψης του πάρκου!

Από τις 18 Δεκεμβρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου όλοι μπορούν να αποκτήσουν τις ετήσιες κάρτες του Πάρκου σε απίθανες τιμές που ξεκινούν από 29€! Οι ετήσιες κάρτες παρέχουν μεγάλο αριθμό προνομιών αλλά κυρίως τη δυνατότητα για απεριόριστο αριθμό επισκέψεων στην όαση του Αττικου Ζωολογικού Πάρκου.  Οι κάτοχοι της κάρτας θα πάρουν μαζί με αυτή το βιβλίο του Πάρκου αλλά και εκπτώσεις για αγορές από το κατάστημα, τα summercamps, τις ειδικές ενέργειες του Πάρκου κ.α.

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αποτελεί σήμερα το μοναδικό ζωολογικό πάρκο στην Ελλάδα, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, από όλη τη χώρα και προσφέρει στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή  περισσότερων των 2000 ζώων από 330 είδη, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του, σε μια έκταση άνω των 200 στρεμμάτων.

 

Οι νέες τιμές των ετήσιων καρτών που θα ισχύουν μέχρι την 1η Μαρτίου διαμορφώνονται ως εξής:

Παιδική Ετήσια Κάρτα (για παιδιά από 3-12 ετών) : 29€
Ετήσια Κάρτα Ενήλικων: 39€
Παιδική Ετήσια Κάρτα με είσοδο στα δελφίνια: 39€
Ετήσια Κάρτα Ενήλικων με είσοδο στα δελφίνια: 49 €