Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις από το Θέατρο Μαριονέτας Ανταμαπανταχού

Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις από το Θέατρο Μαριονέτας Ανταμαπανταχού

Το mamakid.gr σε συνεργασία με το Θέατρο Μαριονέτας Ανταμαπανταχού σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο και Κυριακή 23 & 24 Φεβρουαρίου για τις 2 κουκλοθεατρικές παραστάσεις του.

Δύο νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για μία από τις δύο παρακάτω παραστάσεις αντίστοιχα (ένας νικητής ανά παράσταση).

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις:

 

"Το Αγόρι με τα Μαγικά Δάχτυλα" - Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

 

Που χάνονται τα παιδικά μας όνειρα; Θα μπορέσει άραγε να μας δώσει κάποια απάντηση ο Στρατής, ο μικρός μυλωνάς με την μεγάλη αγάπη για την μουσική; Όταν το πάθος του Στρατή για το βιολί συγκρούεται με τα συμφέροντα του σκληρού αφέντη, το όνειρο και η πραγματικότητα μπλέκονται σ' έναν χορό παράξενο, μαγικό, και γνώριμο…

Πρόκειται για μια παράσταση θεάτρου μαριονέτας με κούκλες διαφορετικών μεγεθών και τεχνικών (μαριονέτες με νήματα και μαρότες) , χρησιμοποιεί τεχνικές αφήγησης παραμυθιού και σύγχρονου θεάτρου σκιών ενώ ο σκηνικός χώρος μεταμορφώνεται διαρκώς κατά την εξέλιξη της δράσης. Απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών.

 

"Κουκλοποιήματα στου χορού τα βήματα"- Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Η καρδιά μιας κοπέλας ξαγρυπνά,
τις παλιές του δόξες, ονειρεύεται ξανά.
Μια ιδέα έχει τολμηρή.
Να χορέψει, λέει, πάνω στη σκηνή.
Μόνο η επιθυμία όμως δεν αρκεί
Μέσα απ' τα ερείπια, Ζωή να γεννηθεί.
Χρειάζεται δουλειά και πείρα αρκετή.

Διαδραστική παράσταση κουκλοθεάτρου με την ιστορία μιας χορεύτριας που λαχταρά να χορέψει σε αληθινό θέατρο αλλά δίχως να έχει τα απαραίτητα. Σκηνή, Φώτα, Μουσική, Κοστούμι, ούτε καν χορογραφία. Ενεργοί θεατές τα ίδια τα παιδιά, καλούνται να βρουν λύσεις στα προβλήματα της μικρής μας χορεύτριας. και βοηθούν στην εξέλιξη της δράσης. Aπευθύνεται σε παιδια από 3 ετών.

 

Οι προσκλήσεις είναι προσφορά από το Θέατρο Μαριονέτας Ανταμαπανταχού, www.antamapantahou.gr, Κρέοντος 110, Σεπόλια, τηλ. 2102616099.

 

O διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Οι νικητές:

Για την παράσταση: "Το Αγόρι με τα Μαγικά Δάχτυλα" - Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Βασίλης Ζαρκάδας

Για την παράσταση: "Κουκλοποιήματα στου χορού τα βήματα"- Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Όλγα Συνοδινού

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 20/2/2013