Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Διαγωνισμός για 6 χριστουγεννιάτικα βιβλία από τις Εκδόσεις Σταμούλη

Διαγωνισμός για 6 χριστουγεννιάτικα βιβλία από τις Εκδόσεις Σταμούλη

Κερδίστε 6 χριστουγεννιάτικα παιδικά βιβλία από τις Εκδόσεις Σταμούλη!

 

Διαβάστε για τα βιβλία που προσφέρονται και δηλώστε συμμετοχη στο σύνδεσμο στο κάτω μέρος της σελίδας! Θα κληρωθούν 2 αντίτυπα από κάθε τίτλο.

 

"Σε ποιον θα πέσει φέτος;"

Σε ποιον θα πέσει φέτος; Να το ζητήσει στην προσευχή του; Ακούει ο Θεός τα μικρά παιδιά; Υπάρχουν για το Θεό ασήμαντες προσευχές; Μια πρωτοχρονιάτικη ιστορία για παιδιά βγαλμένη κατευθείαν από το δικό τους κόσμο.

Ο Νικόλας ήταν ένα χαρούμενο, γελαστό παιδί με φακίδες και φουντωτό κόκκινο μαλλί. Πολλοί τον κορόιδευαν γι’ αυτό και θα ήταν ο μοναδικός καημός του, αν δεν υπήρχε και κάτι άλλο που τον απασχολούσε πολύ. Τόσο μάλιστα... που να ξεχνάει το κόκκινο μαλλί του!

Κείμενα: Ευγενία Χατζηθανάση Ρέππα
Εικονογράφηση: Παρασκευή Χατζηθανάση Αντωνάτου

Περισσότερα στο http://www.stamoulis.gr/Σε-ποιόν-θα-πέσει-φέτος_p-404862.aspx

 

"Ο Αϊ- Βασίλης και ο δάσκαλος"

Η πιο ωραία και χαριτωμένη ιστορία για να ξεχωρίζουν τα παιδιά μας τον αληθινό Αϊ-Βασίλη από τον παραμυθένιο!

«Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το χωριό ανάστατο. Τη φωτιά την άναψε ο Βασιλάκης μ' ένα του λόγο, καθώς μετρούσε την είσπραξη από τα κάλαντα. Η μάνα του βγήκε ανάστατη στους δρόμους και σήμανε συναγερμό. Όλοι μαζεύτηκαν από τους πιο μεγάλους ως τους πιο μικρούς και πήραν θέση. Από δω εκείνοι και από κει ο δάσκαλος με τον “Αϊ Βασίλη”. Μα ποιός δάσκαλος, και ποιός “Αϊ Βασίλης”; Και τι ήταν αυτό που τάραξε την ηρεμία του μικρού χωριού, παραμονή πρωτοχρονιάς;».

Κείμενα: ‘Αννα Ιακώβου
Εικονογράφηση: Ιωάννα Δερβίση

Περισσότερα στο http://www.stamoulis.gr/Ο-Αη-Βασίλης-και-ο-Δάσκαλος-Άδετο_p-403868.aspx

 

 

"Μεγαλώνοντας με έναν Άγιο" - Μέγας Βασίλειος ο Αγαπημένος των παιδιών

Η Μυρσίνη Βιγγοπούλου μας διηγείται την ιστορία του μικρού Βασίλη που μεγαλώνει διαβάζοντας ένα βιβλίο με τη ζωή του Μεγάλου Βασιλείου. Αυτό θα τον συγκινήσει και θα του δώσει θάρρος για ν’ αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες της ζωής του, έχοντας για συμπαράσταση το δάσκαλό του τον «κύριο Ακάθιστο» και τον γεμάτο πνεύμα θυσίας ιερέα του χωριού τους.

Η ιστορία αυτή μας μεταφέρει σε παλιότερους χρόνους για να θυμηθούμε, μικροί και μεγάλοι, πώς περνούσε ο κόσμος στο χωριό και πώς ζούμε σήμερα στην πόλη. Οι γραφικοί χαρακτήρες των απλών ανθρώπων, τα ήθη, τα έθιμα και οι δοξασίες της κάθε εποχής ξεδιπλώνονται παράλληλα με το βίο και τα θαύματα του Αγίου Βασιλείου.

Περισσότερα στο http://www.stamoulis.gr/Μεγαλώνοντας-με-έναν-Άγιο-Μέγας-Βασίλειος-ο-Αγαπημένος-των-παιδιών_p-403442.aspx

 

Τα  βιβλία είναι ευγενική προσφορά των Εκδόσεων Σταμούλη, Αβέρωφ 2 - 104 33  Αθήνα,  τηλ. 210 5238305  fax: 210 5238959, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.    www.stamoulis.gr

 

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Παρακάτω οι νικητές:

Από 1 αντίτυπο του βιβλίου "Σε ποιον θα πέσει φέτος;" κερδίζουν οι:

ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΗ
ΒΗΘΑΝΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ

Από 1 αντίτυπο του βιβλίου "Ο Αϊ- Βασίλης και ο δάσκαλος" κερδίζουν οι:

ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΗ
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

Από 1 αντίτυπο του βιβλίου "Μεγαλώνοντας με έναν Άγιο" κερδίζουν οι:

ΑΘΗΝΑ ΜΕΛΕΝΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΤΟΜΑΡΗ

 

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή!

 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 31/12/2015