Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Διαγωνισμός για 6 προσκλήσεις για τις Χριστουγεννιάτικες Παραστάσεις από το Θέατρο Κούκλας Ιρίνα Μπόικο

Διαγωνισμός για 6 προσκλήσεις για τις Χριστουγεννιάτικες Παραστάσεις από το Θέατρο Κούκλας Ιρίνα Μπόικο

Kερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για τις μαγευτικές Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις από το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο, που απευθύνονται σε παιδιά από 1,5 έως 5,5 ετών για το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Δεκεμβρίου. Οι παραστάσεις "Μαγικά Στολίδια", "Η Αλίκη στη Χώρα των Χριστουγέννων"  & "Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι" πραγματοποιούνται με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις:

 

"Μαγικά Στολίδια"

Μια διαδραστική παράσταση για παιδιά 1,5 -3,5 ετών, με ηθοποιούς και κούκλες, μουσική, χορό, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα στολίδια! «Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα όμορφο χωριό, ζούσαν δύο μικρά παιδιά, ο Κωστής και η Μαριώ!» Κι ένα Χριστουγεννιάτικο βράδυ, αποφάσιασν να στολίσουν το έλατο στην άκρη του χωριού, για να το χαίρονται όλοι-και παιδιά και τα ζωάκια! Φτιάξαν τα στολίδια, μα ξαφνικά- τα στολίδια αυτά γίναν μαγικά! Περιπέτεια, παιχνίδι και μαγικές στιγμές περιμένουν τους πιο μικρούς μας θεατές!

 

"Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι"

Μία συγκινητική, αισιόδοξη και χαρούμενη χριστουγεννιάτικη παράσταση για παιδιά 2,5 με 5,5 ετών. Μια φορά κι έναν καιρό, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, η κακιά μητριά στέλνεiτο μικρό κορίτσι στο δάσος για να της φέρει λουλούδια, κι έτσι το κοριτσάκι ξεκινάει το ταξίδι που θα κρατήσει 12 μήνες. Όλοι οι Δώδεκα Μήνες της χρονιάς θα εμφανιστούν στην ηρωϊδα μας, θα γίνουν φίλοι και με τη βοήθεια των παιδιών-θεατών, θα κάνουν το ταξίδι της ηρωϊδας μας αξέχαστο. Τα παιδιά, μαζί με τους ήρωες του παραμυθιού, θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα πουν τα κάλαντα και θα υποδεχτούν χαρούμενα τον Kαινούργιο Xρόνο!

 
"Η Αλίκη στη Χώρα των Χριστουγέννων!"

Μία χαρούμενη χριστουγεννιάτικη παράσταση για παιδιά 3 – ετών, με ηθοποιούς και κούκλες, γεμάτη περιπέτειες, δράση και μουσική, βασισμένη στη γνωστή ιστορία του Λιούις Κάρολ Παραμονή Χριστουγέννων, η μικρή Αλίκη διαβάζει ένα παραμυθένιο βιβλίο για τα Χριστούγεννα και ονειρεύεται πως τα εκκρεμή στο Μαγικό Ρολόι θα χτυπήσουν 12 φορές και θα έρθουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά. Όμως ξαφνικά, ο Ντιν και ο Ντον, τα εκκρεμή του ρολογιού εξαφανίζονται! Μαθαίνοντας ότι τα εξαφάνισε η Μάγισσα και αυτά τώρα βρίσκονται στη Χώρα των Χριστουγέννων, η μικρή Αλίκη αποφάσισε να τα βρει! Με τη βοήθεια των φίλων της, το Γάτο, το Λαγό, τη Νεράιδα των Χριστουγέννων και των παιδιών θεατών, θα καταφέρουν να τα βρουν, ζώντας πολλές περιπέτειες, διασχίζοντας τη Χιονόχωρα, τη Χώρα των Σερπαντίνων και άλλα παραμυθένια μέρη και θα αποδείξουν πως η αγάπη, η φιλία, η τόλμη και η αισιοδοξία δημιουργούν θαύματα στις ζωές των ανθρώπων!

 
 
ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ ΤΗΣ ΙΡΙΝΑ ΜΠΟIΚΟ, “People & Puppets' Svit”, @χώρος τέχνης ασωμάτων, Οδός Αγίων Ασωμάτων 6,Θησείο, Τηλ.θεάτρου:211-8009838
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΔΩ

 

OI NIKHTEΣ:

 

Για την παράσταση "Μαγικά Στολίδια" από μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι:

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΑΤΟΥΣΙΑΝΟΥ

Για την παράσταση "Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι" από μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι:

ΑΡΓΥΡΩ ΝΙΚΟΛΗ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Για την παράσταση "Η Αλίκη στη Χώρα των Χριστουγέννων!" από μία διπλή πρόσκληση κερδίζουν οι:

ΜΑΡΙΑ ΡΟΔΟΛΑΚΗ
ΤΑΝΙΑ ΒΛΑΧΑΝΔΡΕΑ