Αρχική σελίδα Νεότερα Η Αγκαλιά γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST

Η Αγκαλιά γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST

Η «Αγκαλιά» γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στηρίζοντας τις μητέρες και τα παιδιά του Συλλόγου με δράσεις από την Τετάρτη 10 έως και το Σάββατο 13 Μαΐου στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST.

Παιχνίδια, κεράσματα, κατασκευές, κληρώσεις δώρων, αλλά και συγκέντρωση ειδών για την υποστήριξη μητέρων και παιδιών που έχουν ανάγκη, θα πραγματοποιηθούν σε μια μεγάλη γιορτή που είναι ανοιχτή για όλους!

 

Πιο αναλυτικά, από την Τετάρτη 10 έως και το Σάββατο 13 Μαΐου, εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» θα συγκεντρώνουν στο Εμπορικό κέντρο RIVER WEST είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των μητέρων και παιδιών που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, κάθε μέρα, από τις 11:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, γάλατα, πάνες, ρουχισμό, υποδήματα, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφανάπτυξης για το Σύλλογο «Η Αγκαλιά». Τα είδη προσφοράς μπορούν να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση.

 

Το Σάββατο 13 Μαΐου (11:00 έως τις 20:00) γινόμαστε μια μεγάλη «Αγκαλιά», για να υποδεχτούμε στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια, event με ξυλοπόδαρους, κλόουν, ταχυδακτυλουργικά, κατασκευές και ζωγραφική, αλλά και πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά και τη Μαμά. Τα Ζαχαροπλαστεία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ» θα δώσουν χαρά και θα μυήσουν τους μικρούς chef στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ο ταχυδακτυλουργός Dio θα “μαγέψει” τους μικρούς μας φίλους, ενώ η σχολή του make-up artist Φρέντυ Καλομπράτσου θα δώσει “χρώμα” στην εκδήλωση με την τέχνη του face painting.

Οι σπουδαστές του τμήματος παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με μουσικοκινητικά παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές. Επίσης πλήθος εθελοντών θα πλαισιώσουν χαρούμενα και δημιουργικά την εκδήλωση (MELENIA Clown Doctor με παιδικές καλλιτεχνίες, Φρου-Φρου Τρελοκοτσιδού, plasteliniland με κατασκευές από πλαστελίνη, Happy Time κ.ά.) .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις από το Σύλλογο «Η Αγκαλιά» με πλούσια δώρα για τη Μαμά και το παιδί.

 

Το mamakid.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά:

Τηλ. 210 8828788, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , http://www.agalia.org.gr

Facebook: www.facebook.com/agkalia