Αρχική σελίδα Νεότερα Οι γιγάντιοι «Δεινόσαυροι» στην Αθήνα

Οι γιγάντιοι «Δεινόσαυροι» στην Αθήνα

Το μοναδικό θεματικό πάρκο στην Ελλάδα που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους, οι γιγάντιοι «Δεινόσαυροι», ανοίγει τις πύλες του στις 15 Οκτωβρίου στην Αθήνα στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo-Maroussi. Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα ζήσουν μία εκπαιδευτική, διαδραστική και ανεπανάληπτη ψυχαγωγική εμπειρία, κάνοντας ένα νοερό ταξίδι στο μακρινό παρελθόν, στην εποχή που κυριαρχούσαν τα τεράστια πλάσματα στον πλανήτη.
 

Σε έναν χώρο 3.400 τ.μ., με τρισδιάστατα τεράστια εκθέματα, πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να διαθέτουν κίνηση και ήχο και να δημιουργούν το σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου!
 
Το θεματικό πάρκο «Δεινόσαυροι», απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών (προσχολικής και σχολικής ηλικίας όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης), αλλά και σε ενήλικες. Η διαδρομή ξεκινά από το εντυπωσιακό μουσείο με τα απολιθώματα και τους σκελετούς των γιγάντιων ζώων. Συνεχίζεται με τη φανταστική εμπειρία της διαδρομής ανάμεσα από τους γιγάντιους δεινόσαυρους.
 
Ο απειλητικός Τυραννόσαυρος-Ρεξ, ο Βραχιόσαυρος, ο Διπλόδοκος και τα υπόλοιπα είδη των δεινοσαύρων, ευρήματα μιας πολύ μακρινής και άγνωστης χρονικής περιόδου, κάνουν το νοερό ταξίδι αξέχαστη και συναρπαστική ανάμνηση ενώ στο τέλος οι μικροί κυρίως επισκέπτες γίνονται κυριολεκτικά και οι ίδιοι εξερευνητές – παλαιοντολόγοι και παίρνουν το πιστοποιητικό τους!
 
Με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρντς, η περιήγηση στο θεματικό πάρκο, ξεπερνά την απλή ξενάγηση και γίνεται μια αξέχαστη βόλτα, μια ανεπανάληπτη, βιωματική εμπειρία. Ο χώρος, μεταμορφωμένος στο φυσικό τοπίο όπου ζούσαν τα τεράστια ζώα και 26 ομοιώματα σε φυσικό μέγεθος των δεινοσαύρων, με κίνηση και ήχο περιμένουν να υποδεχτούν τους επισκέπτες!
 
Το πάρκο θα λειτουργήσει από τις 15 Οκτωβρίου του 2018, έως τις 6 Ιανουαρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 61 68 458. Τηλέφωνο κρατήσεων για οργανωμένες εκδρομές και σχολεία: 210 61 68 456 & 210 61 68 457
(τηλεφωνικές κρατήσεις γίνονται μόνο όταν πρόκειται για ομαδικές επισκέψεις άνω των 20 ατόμων ή εάν πρόκειται για επισκέψεις σχολείων).
 
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Site : www.dinosaurs.gr
 
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα έως Πέμπτη: 09:00 – 13:00
Παρασκευή: 09:00 – 13:00 & 17:00 – 21:00
Σάββατο: 11:00 – 21:00
Κυριακή: 11:00 – 19:00
*τελευταία είσοδος στο πάρκο 50 λεπτά πριν το κλείσιμο
 
Τιμές Εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 8 €/άτομο
Οικογενειακό (2 γονείς με 2 παιδιά): 26€
Οικογενειακό (3μελής οικογένεια): 21€
Οργανωμένα groups και σχολικές εκδρομές: 6 €/άτομο
Άνεργοι (μόνο Παρασκευή με επίδειξη κάρτας ανεργίας): 4€
Παιδιά κάτω των 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ