Αρχική σελίδα Χριστούγεννα στο Σπίτι Χριστούγεννα με αγαπημένες ταινίες Disney

Χριστούγεννα με αγαπημένες ταινίες Disney

H Disney μας φέρνει τα Χριστούγεννα με αγαπημένες και τρυφερές ιστορίες των ηρώων της στις μικρές μας οθόνες! Από τις 15/11 μπορείτε να απολαύσετε σε DVD τρεις υπέροχους χριστουγεννιάτικους τίτλους για μικρά και… μεγαλύτερα παιδιά!

 

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ

Σειρά: AΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ DISNEY

Είναι Χριστούγεννα λοιπόν αλλά ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι τσο άπληστος που δεν καταλαβαίνει ότι είναι εποχή για καλοσύνη και γενναιοδωρία… Έτσι, παίρνει μαθήματα από τα σοφά φαντάσματα (που δεν είναι άλλα από τον Γκούφι και τον Τζέμινι Κρίκετ) και ακολουθεί το παράδειγμα του υπαλλήλου του Μπομπ Κράτσιτ (δηλαδή του Μίκυ) αλλά και του ανιψιού του Φρεντ (Ντόναλτ) για να μάθει πώς να ανακαλύπτει το πνεύμα των γιορτών. Άλλη μια αγαπημένη συλλογή παραμυθιών που θα φέρει χαρά και ζεστασιά στην καρδιά όλων στο σπίτι σας.

Κυκλοφορεί μεταγλωττισμένο &  με υπότιτλους

 

 

Η ΠENTAMOΡΦH & TO TEΡAΣ: ΜΑΓΕΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Σε αυτή την ειδική έκδοση, η κυρία Ποτς διηγείται ξανά μια «ιστορία παλιά σαν το χρόνο», τότε που κάποια Χριστούγεννα έγιναν σκοτεινά και μελαγχολικά, γιατί ένας κακός, μαγεμένος αυλός συνωμότησε για να χωρίσουν παντοτινά η Πεντάμορφη και το Τέρας. Μόνο ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα μπορεί να αποτρέψει αυτή την καταστροφή.  Άραγε θα συμβεί;

Με συναρπαστικές πρόσθετες παροχές, πανέμορφα τραγούδια και ονειρεμένες εικόνες, αυτή η ιστορία θα ζεστάνει τις καρδιές σας με μηνύματα ελπίδας, χαράς και αγάπης. Και τα Χριστούγεννα θα γίνουν ακόμα πιο μαγικά!

Κυκλοφορεί μεταγλωττισμένο &  με υπότιτλους

 

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ

Μια μαγευτική Χριστουγεννιάτικη ιστορία από τη Disney που θα ζεστάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, αποκαλύπτοντας το αληθινό νόημα των γιορτών και τη χαρά της προσφοράς στους γύρω μας! Πρωταγωνιστούν οι χνουδωτοί τετράποδοι βοηθοί του Αγίου Γαβσίλη, τα αγαπημένα μας Φιλαράκια!

Όταν ανακαλύπτουν ότι τα παιδιά του κόσμου έχουν ξεχάσει τι είναι πραγματικά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, ο Άγιος Γαβσίλης και η παρέα του φτάνουν μέχρι τη Νέα Υόρκη για να βρουν μια λύση! Τα πράγματα όμως έρχονται ανάποδα γιατί ο Άγιος Γαβσίλης… παθαίνει αμνησία! Και τότε οι φοβεροί χνουδωτοί Γαβσιλάκηδες μαζί με ένα μικρό ορφανό κοριτσάκι την Κουίν και τη νέα τους φίλη Γουίλ αναλαμβάνουν να σώσουν τον Άγιο Βασίλη και να δείξουν σε όλους τι σημαίνει Χριστούγεννα!

Κυκλοφορεί μεταγλωττισμένο &  με υπότιτλους

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 16 Νοεμβρίου 2010