Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Διαγωνισμός για ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον Κύκλο σεμιναρίων για γονείς με θέμα «Εικόνα εαυτού: Βοηθώντας το παιδί μου να έχει αυτοεκτίμηση»

Διαγωνισμός για ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον Κύκλο σεμιναρίων για γονείς με θέμα «Εικόνα εαυτού: Βοηθώντας το παιδί μου να έχει αυτοεκτίμηση»

Το mamakid σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό τμήμα του Θεάτρου Νέων σας προσφέρει ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για τον κύκλο σεμιναρίων για γονείς με θέμα «Εικόνα εαυτού: Βοηθώντας το παιδί μου να έχει αυτοεκτίμηση» αξίας 120 €. Μπορείτε να λάβετε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Τα εργαστήρια αποτελούνται από τρεις συναντήσεις διάρκειας 4 ωρών στις ημερομηνίες: 16/12, 23/12 & 13/1.

 

Τα παιδιά και οι νέοι έχουν ανάγκη όσο τίποτα άλλο να νιώθουν ικανοί και άξιοι. Αυτό είναι ίσως η σπουδαιότερη κληρονομιά που μπορούν να πάρουν από τους γονείς τους και το σχολείο. Στο σπίτι όμως τα πράγματα δεν είναι απλά. Τι χρειάζεται να κάνει ο γονιός για να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση του παιδιού του; Στον χρήσιμο αυτό κύκλο σεμιναρίων για γονείς θα αναφερθούν οι καλές πρακτικές για αύξηση της κατανόησης και ενδυνάμωση της σχέσης μας με τα παιδιά μας.

Εμψυχώτρια είναι η κ. Μαρία Μαραγκοπούλου: Ψυχοθεραπεύτρια - Κοινωνική Λειτουργός (ΜD Κοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική).

Ο κύκλος σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια" , Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5125600.

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός μας έληξε. 

Νικήτρια είναι η κ. Ελεονώρα Κόντου.

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή. 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 6 Δεκεμβρίου 2010