Αρχική σελίδα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παιχνίδια για χαρούμενα μπουσουλήματα!

Παιχνίδια για χαρούμενα μπουσουλήματα!

Το μωράκι σας έχει αρχίσει να μπουσουλάει και το διασκεδάζει απίστευτα; Δείτε τι παιχνίδια μπορείτε να παίξετε μαζί του για να το ενθαρρύνετε να κινείται περισσότερο, να γίνει πιο ευέλικτο και φυσικά για να διασκεδάζετε παρέα!

 

Χάρτινες μπάλες
Τσαλακώστε φύλλα από χρωματιστό χαρτί και φτιάξτε μπάλες σε μέγεθος περίπου όσο ένα πορτοκάλι σε διάφορα χρώματα. Απλώστε τις μπροστά από το μικρό σας και ενθαρρύνετέ το να τις πιάσει. Κυλήστε ή πετάξτε τις ο ένας στον άλλο. Κρατήστε τις και πείτε του τα χρώματα.

Τούνελ
Φτιάξτε ένα αυτοσχέδιο τούνελ για να περνάει από κάτω το μωράκι σας! Το τούνελ μπορεί να γίνει από χαρτόκουτα σε σχήμα Π ή ακόμα και από ένα σεντόνι που θα στερεώσετε σε δύο καρέκλες. Σταθείτε στην έξοδο του τούνελ και καλέστε το μικρό σας να μπουσουλήσει προς το μέρος σας. Θα χαρεί ιδιαίτερα να το ανταμείψετε με μια μεγάλη αγκαλιά όταν σας φτάσει! Μπορείτε, επίσης, να βάλετε παιχνιδάκια και κουκλάκια να το περιμένουν στην έξοδο του τούνελ. Εάν το τούνελ σας είναι αρκετά μεγάλο, μπουσουλήστε κι εσείς από μέσα!

Ζωάκια
Ένας ωραίος  και παραστατικός τρόπος να μάθετε τα διάφορα ζωάκια. Μπουσουλήστε κι εσείς με το μικρό σας παριστάνοντας διάφορα ζωάκια. Πείτε του τι ζωάκι θα είστε κάθε φορά, μιμηθείτε τις φωνές τους και πείτε στο μικρούλι σας να το κάνει κι εκείνο! Δοκιμάστε τα σκυλάκια, τις γατούλες, τις αγελάδες, τα προβατάκια, τα κατσικάκια, τα γουρουνάκια και ό,τι άλλο φανταστείτε!

Κυνηγητό
Ώρα να δείξετε πόσο γρήγορα μπορείτε κι εσείς να μπουσουλήσετε! Παίξτε με το μικρό σας μπουσουλοκυνηγητό! Θα το διασκεδάσετε πολύ!

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 21 Μαΐου 2010