Το mamakid στην 4η Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου

Η Έκθεση Παιδικού Βιβλίου υποδέχεται και φέτος τους μικρούς αναγνώστες κάθε ηλικίας και τις οικογένειές τους από τις 28 έως τις 31 Ιανουαρίου με πολλά βιβλία, εκδηλώσεις, δραστηριότητες και εκπλήξεις!

Το mamakid συμμετέχει ενεργά στην Έκθεση ως εκθέτης, μαζί με το Θέατρο Νέων!

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας για να γνωριστούμε από κοντά, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε!

Θα μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας μέσω των υπολογιστών και να δηλώσετε συμμετοχή στον ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ που διοργανώσαμε για εσάς με πολλά και πλούσια δώρα!

Στο περίπτερό μας θα υπάρχουν εμψυχωτές και υλικά για την ευχάριστη απασχόληση των παιδιών καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, αλλά επίσης θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω οργανωμένες δραστηριότητες χειροτεχνίας τις συγκεκριμένες ημέρες & ώρες:

 

Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Ιανουαρίου

10.30 - 11.00  Εγώ και ο κόσμος!

11.00 - 11.30  Φτιάξε το πρόσωπό σου!

17.00 - 17.30  Φτιάχνουμε μολυβοθήκη!

 

Επίσης, στην Αίθουσα εκδηλώσεων σας περιμένουμε στην εκδήλωσή μας «Ξέρω ένα παραμύθι, το παίζουμε;» την Κυριακή στις 14.00! Στην εκδήλωση, οι εμψυχωτές του Θεάτρου Νέων και του mamakid θα «παίξουν» ένα παραμύθι, με ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

 

Στον χώρο της Έκθεσης θα βρείτε συνολικά 46 εκθέτες, άφθονα βιβλία για παιδιά κάθε ηλικίας, Παιδική Γωνιά, Γωνιά των Εφήβων και Γωνιά των Εκπαιδευτικών και των Γονέων. Συμμετέχουν επίσης φορείς πολιτισμού, ενώ θα πραγματοποιηθούν 200 εκδηλώσεις, συναντήσεις με συγγραφείς και εικονογράφους, δραστηριότητες με εμψυχωτές και πολλά πολλά δρώμενα για όλη την οικογένεια!

 

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη, ενώ παρέχεται δωρεάν στάθμευση στο πάρκινγκ του AVENUE.

 

To Περίπτερο του mamakid στην Έκθεση - πού θα μας βρείτε

 

Πώς θα πάτε στην έκθεση

 

Η Αφίσα της 4ης Έκθεσης Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου

 

Περισσότερα για την Έκθεση και πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα βρείτε στον κόμβο του ΕΚΕΒΙ εδώ και στον ιστότοπο της Έκθεσης εδώ.

 

4th CBF tv spot from EKEBI on Vimeo.

Το mamakid είναι επίσης Χορηγός Επικοινωνίας της 4ης Έκθεσης Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 19 Ιανουαρίου 2011