Αρχική σελίδα Διαγωνισμοί Παλαιότεροι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ - Παλαιότεροι

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός για 5 DVD «ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ»

Το mamakid σας φέρνει ακόμα πιο κοντά τα Χριστούγεννα και τις Γιορτές και σας χαρίζει 5 DVD με χριστουγεννιάτικο τίτλο «Τα Φιλαράκια του Αη-Βασίλη», για να διασκεδάσει όλη την οικογένεια με την ταινία της Disney!

Μια μαγευτική Χριστουγεννιάτικη ιστορία από τη Disney που θα ζεστάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, αποκαλύπτοντας το αληθινό νόημα των γιορτών και τη χαρά της προσφοράς στους γύρω μας! Πρωταγωνιστούν οι χνουδωτοί τετράποδοι βοηθοί του Αγίου Γαβσίλη, τα αγαπημένα μας Φιλαράκια!

Όταν ανακαλύπτουν ότι τα παιδιά του κόσμου έχουν ξεχάσει τι είναι πραγματικά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, ο Άγιος Γαβσίλης και η παρέα του φτάνουν μέχρι τη Νέα Υόρκη για να βρουν μια λύση! Τα πράγματα όμως έρχονται ανάποδα γιατί ο Άγιος Γαβσίλης… παθαίνει αμνησία! Και τότε οι φοβεροί χνουδωτοί Γαβσιλάκηδες μαζί με ένα μικρό ορφανό κοριτσάκι την Κουίν και τη νέα τους φίλη Γουίλ αναλαμβάνουν να σώσουν τον Άγιο Βασίλη και να δείξουν σε όλους τι σημαίνει Χριστούγεννα!

Τα δώρα είναι ευγενική χορηγία της SONY PICTURES ΗΟΜΕ ENTERTAINMENT HELLAS.

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός μας έχει λήξει. Οι νικητές είναι:

1. ZOULEIXA FARZALIEVA
2. ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3. ΑΡΓΥΡΩ ΔΗΜΟΥ
4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ
5. ΦΙΛΩΤΑΣ ΧΑΤΖΗΤΖΩΤΖΙΑΣ

Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για τη συμμετοχή!

 

Οι διαγωνισμοί του mamakid δημοσιεύονται στα www.nethall.gr, www.diagonismos.gr, www.jaba.gr

Ημερ/νία δημοσίευσης: 8 Δεκεμβρίου 2010

Διαγωνισμός για 3 διπλές προσκλήσεις στην παράσταση "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος"

Το mamakid σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μαγεμένο Δάσος" στο Θέατρο "Δημήτρης Ποταμίτης" για την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Πρόκειται για μια ζωηρή παράσταση για παιδιά από τη θεατρική ομάδα ΟΝΕΙΡΟΥΣ με κεντρικό θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σκοπό της να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους, μέσα από ένα διασκεδαστικό και διδακτικό παραμύθι, στη μαγεία του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Η σοφή Βάγια η Κουκουβάγια που ζει στο Μαγεμένο Δάσος, εξηγεί στα ζώα τη σημασία των Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας το μεγαλείο και τη σπουδαιότητά τους. Καλεί τα ζώα να σταματήσουν τον πόλεμο και τις ταραχές και να γίνει Ολυμπιακή Εκεχειρία. Ποιό ζώο θα κερδίσει τα περισσότερα μετάλλια για να γίνει ο βασιλιάς του δάσους; Ο Φόξυ η πονηρή αλεπού θα προσπαθήσει να γίνει αργηχός, ενώ ο Φρανσουά το λιοντάρι πρέπει να αποδείξει ότι ο τίτλος του ανήκει.

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Τα ονόματα των νικητών:

1. ΕΛΛΗ ΓΚΙΝΑΚΗ

2. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΩΥΣΙΔΟΥ

3. ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΕΡΨΙΑΔΟΥ

 

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή! 

 

Ημερ/νία δημοσίευσης: 16 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός για 5 DVD "ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ"

Το mamakid σας φέρνει ακόμα πιο κοντά τα Χριστούγεννα και τις Γιορτές και σας χαρίζει 5 DVD με χριστουγεννιάτικο τίτλο «ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ», για να διασκεδάσει όλη την οικογένεια με τους πιο αγαπημένους ήρωες της Disney!

Είναι Χριστούγεννα λοιπόν αλλά ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι τσο άπληστος που δεν καταλαβαίνει ότι είναι εποχή για καλοσύνη και γενναιοδωρία… Έτσι, παίρνει μαθήματα από τα σοφά φαντάσματα (που δεν είναι άλλα από τον Γκούφι και τον Τζέμινι Κρίκετ) και ακολουθεί το παράδειγμα του υπαλλήλου του Μπομπ Κράτσιτ (δηλαδή του Μίκυ) αλλά και του ανιψιού του Φρεντ (Ντόναλτ) για να μάθει πώς να ανακαλύπτει το πνεύμα των γιορτών. Άλλη μια αγαπημένη συλλογή παραμυθιών που θα φέρει χαρά και ζεστασιά στην καρδιά όλων στο σπίτι σας!

Τα δώρα είναι ευγενική χορηγία της SONY PICTURES ΗΟΜΕ ENTERTAINMENT HELLAS.

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Τα ονόματα των νικητών:

1. ΥΠΑΤΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ
2. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΞΥΔΑΔΗ
3. ΒΡΕΤΤΗ ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗ
4. ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΠΑΡΕΚΛΙΔΗ
5. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΕΝΤΙΔΗΣ

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή! 

 

Οι διαγωνισμοί του mamakid δημοσιεύονται στα www.nethall.gr, www.diagonismos.gr, www.jaba.gr

Ημερ/νία δημοσίευσης: 16 Δεκεμβρίου 2010

Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις για τη νέα multimedia παράσταση "Το Ασχημόπαπο"

Το mamakid σε συνεργασία με το Θέατρο Νέων σας προσφέρει 10 διπλές προσκλήσεις για την multimedia θεατρική παραγωγή για παιδιά «Το Ασχημόπαπο» για την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010 για ακόμη καλύτερες γιορτές!

"Το Ασχημόπαπο" είναι ένα σύνθετο θέαμα που χρησιμοποιεί το ΘΕΑΤΡΟ, τη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, το ΧΟΡΟ και τις ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, για να αφηγηθεί με έναν πρωτότυπο και εντελώς ξεχωριστό τρόπο την αγαπημένη ιστορία του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η ιστορία του μικρού κύκνου που γεννιέται στη φωλιά μιας πάπιας και φαίνεται να είναι τόσο «διαφορετικός» όσο και «άσχημος» σε σχέση με τα αδέλφια του, είναι ένα από τα πρώτα παραμύθια που έκαναν γνωστό τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Σε πολλές χώρες του κόσμου «το ασχημόπαπο» έχει καθιερωθεί σαν έκφραση για κάποιον που η εμφάνιση του δεν «προδίδει» τα ιδιαίτερα χαρίσματά του και γι’ αυτόν το λόγο ο κόσμος αργεί να τον ανακαλύψει ή ακόμη και να τον αποδεχτεί.

Η παράσταση δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσουμε την έννοια της διαφορετικότητας και να ανακαλύψουμε την ομορφιά της. Αυτήν την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ομορφιά που καθένας μας κουβαλάει και κάνει τον κόσμο μας ακόμη πιο πλούσιο και ενδιαφέροντα.

Στην παράσταση, μέσα από τις χιουμοριστικές και συγκινητικές στιγμές των περιπετειών του Ασχημόπαπου, ανακαλύπτουμε μαζί του πως όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, απ’ όπου κι αν ερχόμαστε, όταν μάθουμε να ζούμε μαζί τότε είναι σίγουρο πως,  όπως λέει και ο ήρωας της ιστορίας μας, «…όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε  να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι κάποιοι που είναι ίδιοι και κάνουν πάντα τα ίδια…».

Τέλος, μαζί με το μικρό ασχημόπαπο, θα συνειδητοποιήσουμε τους δεσμούς και τη συγγένεια όλων των πλασμάτων που ζουν πάνω στο μικρό πλανήτη μας, πάνω στη μικρή μας Γη!

Η παράσταση παρουσιάζεται στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο "Ακαδήμεια", Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. ταμείου: 210 5125600

Το mamakid είναι χορηγός επικοινωνίας του Θεάτρου Νέων και του Πολιτιστικού Κέντρου "Ακαδήμεια".

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε.

Νικητές για την παράσταση στις 11.30:

1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
2. ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΓΕΝΗ
3. ΜΙΧΑΛΙΤΣΑ ΚΑΡΒΕΛΑ
4. ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΕΛΑΝΗΣ
4. ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΟΓΛΟΥ
5. ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Νικητές για την παράσταση στις 15.00:

1. ΜΑΝΤΩ ΣΑΜΠΑΖΙΟΤΟΥ
2. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
3. ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΒΛΑΣΗ
4. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΑΛΑΝΤΑΣΗ
5. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΗΦΟΡΗ

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή! 

 

Οι διαγωνισμοί του mamakid δημοσιεύονται στα www.diagonismos.gr, www.nethall.grwww.jaba.gr.

Ημερ/νία δημοσίευσης: 20 Δεκεμβρίου 2010

Περισσότερα Άρθρα...