Αρχική σελίδα Προτάσεις Αγοράς

Προτάσεις Αγοράς

Νέα παιδική και βρεφική σειρά ρούχων Disney/Pixar“Cars2” της adidas

Η adidas και η Disney με αφορμή τη παγκόσμια προβολή της νέας ταινίας της Disney/PixarCars2, παρουσιάζουν τη νέα σειρά βρεφικών και παιδικών ρούχων εμπνευσμένη από τους ήρωες της ταινίας!

Φόρμες, παπούτσια, ζακέτες, μπλουζάκια και σακίδια είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα της σειράς που ζωντανεύουν τους ήρωες της ταινίας με την υπογραφή της adidas!

Περισσότερα...

Καλοκαιρινές τιμές στις ταινίες Disney-Pixar!

Μια μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά έρχεται από την Disney Pixar, για να αποκτήσετε όλα τα μοναδικά αριστουργήματα του επαναστατικού studio σε DVD και Blu-ray με εκπτώσεις έως 60%!

Όλες οι ταινίες που άλλαξαν μια για πάντα την κινηματογραφική αισθητική των κινούμενων σχεδίων, όπως Αυτοκίνητα, η τριλογία Toy Story, Ρατατούης, Γουόλ-Υ,  Οι Απίθανοι, Ψάχνοντας τον Νέμο, Μπαμπούλας ΑΕ κ.α., είναι διαθέσιμες για όλο το καλοκαίρι στις πιο... δροσερές τιμές.

Περισσότερα...

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα minime.gr

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα έχουν στη διάθεσή τους οι γονείς, όπου θα βρουν ιδιαίτερα προϊόντα για παιδιά από 0 έως 5 ετών. Το minime.gr διευκολύνει τους γονείς να προμηθευτούν όλα τα απαραίτητα για τα μωρά τους από την άνεση του καναπέ τους και να απολαύσουν εύκολο διαδικτυακό shopping για μικρά παιδιά με ασφάλεια και στυλ με το πάτημα ενός κουμπιού.

Περισσότερα...

Παιδικό αντιηλιακό Κορρές από 6 μηνών

Ένα νέο προϊόν στην αντιηλιακή σειρά Κορρές είναι είναι το Παιδικό Αντιηλιακό Γαλάκτωμα με Βούτυρο Karitè με δείκτες προστασίας SPF30 και SPF50. Το βιολογικό βούτυρο Karité διαθέτει ισχυρές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ενώ μαζί με το βιολογικό έλαιο από Ηλιοτρόπιο προστατεύει την παιδική επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο. Χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες, το βιολογικό έλαιο Καρύδας διατηρεί το δέρμα απαλό και ελαστικό.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...