Σχέσεις

Πιο ευτυχισμένες οι μητέρες που ισορροπούν σωστά γονεϊκότητα και εργασία

Η σύγχρονη πραγματικότητα έχει οδηγήσει τη γυναίκα να είναι μητέρα όσο και εργαζόμενη. Το πόσο καλά θα συνδυάσει τους δύο αυτούς ρόλους και θα βρει τις σωστές ισορροπίες, θα καθορίσει πόσο θα είναι η ίδια ήρεμη και ευχαριστημένη με την καθημερινότητά της.

Περισσότερα...

Πώς νιώθουν οι μαμάδες με τον ερχομό του πρώτου μωρού;

Ο συναισθηματικός κόσμος μιας γυναίκας κυριολεκτικά συγκλονίζεται όταν φέρνει στον κόσμο ένα μωράκι! Από ό,τι μας λένε οι μαμάδες, τα συναισθήματα που γεννιούνται είναι πρωτόγνωρα και έχουν πολλή χαρά μέσα τους, αλλά δεν είναι πάντα όλα ιδανικά σε ροζ ή γαλάζια συννεφάκια!

Δείτε τι είπαν για τα συναισθήματά τους μαμάδες που απέκτησαν το πρώτο τους μωράκι.

Περισσότερα...

Όταν οι γονείς φτάνουν στα όριά τους

Όσο κι αν αγαπάτε τα παιδιά σας, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν στιγμές που θα σας φέρουν στα όρια της υπομονής σας και θα προκαλέσουν τις αντοχές σας. Τότε, θα πρέπει να χειριστείτε την κατάσταση και να επιβιώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους.

Περισσότερα...

Όταν τσακώνονται τα αδέλφια

Τα παιδιά που μεγαλώνουν ως αδέλφια σε μια οικογένεια έχουν πολλά να μοιραστούν και να μοιράσουν. Από την αγάπη, το χρόνο και την προσοχή των γονιών τους μέχρι το δωμάτιο και τα παιχνίδια τους. Συχνά, αυτό γίνεται αιτία διαμάχης ακόμη και με ασήμαντες αφορμές! Πώς αντιμετωπίζουμε ένα τέτοιο πεδίο μάχης; 

Περισσότερα...

Κρατήσετε ζωντανή τη σχέση σας με το σύντροφό σας και μετά τον ερχομό των παιδιών

Με τη γέννηση του πρώτου μωρού, τα ζευγάρια μπαίνουν σε μια νέα φάση στη ζωή τους αλλά και στη σχέση τους. Μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς τους αφιερώνεται στα παιδιά και η συντροφική σχέση συχνά δοκιμάζεται. Αν και είναι πιο δύσκολο πλέον να κρατηθεί ζωντανή και ενδιαφέρουσα η ερωτική σχέση των συντρόφων, υπάρχουν τρόποι να κρατήσετε τη φλόγα ζωντανή, όπως μας λένε γυναίκες σαν εσάς!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...