Αρχική σελίδα Οικογένεια Ταξίδι & Διακοπές

Ταξίδια & Διακοπές

Αυτοκίνητο και ασφάλεια

Σε μια εποχή που οι αποστάσεις μεγαλώνουν και ο χρόνος μας περιορίζεται, κάτι που δεν αφήνει ανεπηρέαστο και το πρόγραμμα των παιδιών μας, όλες σχεδόν οι μετακινήσεις γίνονται με το αυτοκίνητο. Πόσο, όμως, έχουμε κατανοήσει ότι ο μικρός μας επιβάτης ανήκει σε μια ιδιαίτερη και ευαίσθητη κατηγορία και ότι θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας σοβαρά το θέμα της ασφάλειάς του στις μετακινήσεις;

Περισσότερα...

Φαρμακείο διακοπών για μαμάδες!

Ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας για τις διακοπές ή τις τσάντες σας για την κυριακάτικη καλοκαιρινή εκδρομή; Θα επισκεφτείτε μια όμορφη παραλία ή ένα καταπράσινο βουνό; Όπου κι αν πάτε, σίγουρα φροντίζετε να πάρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα, που όταν κανείς έχει μωρά ή παιδιά, δεν είναι και λίγα. Στα απαραίτητα, λοιπόν, που κουβαλάει μια μαμά, ανήκει και ένα μικρό φαρμακείο για να αντιμετωπιστούν τυχόν απρόοπτα.

Περισσότερα...

Με το μωρό στην παραλία!

Ξεκινάτε τις εξορμήσεις στην παραλία και τη θάλασσα, αυτή τη φορά με το μωράκι σας; Δείτε τι δεν πρέπει να ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας! 

Περισσότερα...

Παιδικά βιβλία για το καλοκαίρι

Το διάβασμα το καλοκαίρι έχει άλλη χάρη, αφού γίνεται ευχάριστα, χωρίς πίεση και τα παιδιά διαβάζουν τα βιβλία που τους αρέσουν! Σας προτείνουμε τίτλους για τα βλαστάρια σας, που αρχίζουν πια να διαβάζουν μόνα τους.

Περισσότερα...

Θάλασσα και ασφάλεια για μωρά και μικρά παιδιά

Τα μωρά που περπατάνε και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας ανήκουν στην πιο ευπαθή ομάδα όσον αφορά τα ατυχήματα στη θάλασσα. Βρίσκονται σε μια ευαίσθητη ηλικία, με δεξιότητες που αλλάζουν συνεχώς και συχνά και οι ίδιοι οι γονείς μπορεί να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες των παιδιών τους και την αυτονομία τους στο θαλασσινό μπάνιο. Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε αυτό το καλοκαίρι. Για την ασφάλεια των βρεφών 0-12 μηνών, διαβάστε εδώ.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...