Αρχική σελίδα Οικογένεια Ταξίδι & Διακοπές

Ταξίδια & Διακοπές

Ναυτία στο αυτοκίνητο

Ορισμένα παιδιά αισθάνονται δυσάρεστα ή «ανακατεύονται», όπως λέμε, όταν ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Πώς μπορείτε να προλάβετε τη ναυτία, να ανακουφίσετε τα πιτσιρίκια σας και να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι;

Περισσότερα...

Καλοκαιρινές διακοπές με ασφάλεια

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα περισσότερα παιδικά ατυχήματα συμβαίνουν το καλοκαίρι. Την εποχή αυτή κλείνουν τα σχολεία και αυτό σημαίνει  περισσότερος ελεύθερος χρόνος για τα παιδιά,  συχνά χωρίς επιτήρηση. Είναι επίσης εποχή διακοπών στο βουνό ή στη θάλασσα.

Περισσότερα...

Παιχνίδια με τα παιδιά στην παραλία!

Αν και είναι λίγο δύσκολο να βαρεθούν τα παιδιά στη θάλασσα, μετά από μία ολόκληρη μέρα στην παραλία δεν αποκλείεται να ακούσετε ακόμα και τις λέξεις  "μαμά,  βαριέμαι"! Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε για εσάς δραστηριότητες που μπορείτε να προτείνετε στα παιδιά σας στην παραλία!

Περισσότερα...

Φτιάξτε το Ημερολόγιο των διακοπών σας

Μια όμορφη δραστηριότητα που θα απασχολήσει ευχάριστα τα παιδιά και θα τα βοηθήσει να θυμούνται τις διακοπές τους για όλο το χειμώνα, αλλά και τα επόμενα χρόνια, είναι ένα «ημερολόγιο διακοπών»!

Περισσότερα...

Ταξιδεύοντας με ένα παιδί με άσθμα

Το γεγονός ότι το παιδί σας έχει άσθμα, δεν χρειάζεται να σας εμποδίσει από τις οικογενειακές διακοπές ή ακόμη και από το να το στείλετε σε διακοπές σε κατασκήνωση ή σε φίλους. Εφόσον κάνετε μια προσεκτική προετοιμασία και λάβετε ορισμένα μέτρα, τόσο εσείς όσο και το παιδί σας θα έχετε απολαυστικές και ανέμελες διακοπές!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...