Σώμα και Ομορφιά

Τροφές που προστατεύουν το δέρμα σας από τον ήλιο και τη φωτογήρανση

Σύμφωνα με νέες έρευνες, ορισμένες τροφές μπορούν να προστατέψουν το δέρμα σας από τη φθορά που προκαλεί η ακτινοβολία UV, να σας προστατέψουν από τα εγκαύματα και να βοηθήσουν τα κύτταρα να αντιμετωπίσουν τις βλάβες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία. Δείτε τις πιο σημαντικές από αυτές:

Περισσότερα...

5 τροφές για να πολεμήσετε το κρυολόγημα!

Κρυολογήσατε; Χαλαρώστε, δώστε στον οργανισμό χρόνο να καταπολεμήσει το κρυολόγημα και τη γρίπη και τροφοδοτήστε τον με κάποιες από τις  5  διατροφικές προτάσεις για να ενισχύσετε την άμυνά σας απέναντι στους ιούς!

Περισσότερα...

Φροντίδα για την ευαίσθητη περιοχή το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που αυξάνονται τα κρούσματα μυκητιάσεων και φλεγμονωδών νόσων του κόλπου στις γυναίκες. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να περάσετε ευχάριστες διακοπές χωρίς να γυρίσετε πίσω με μύκητες και προβλήματα στην ευαίσθητη περιοχή.

Περισσότερα...

Αλλεργίες την άνοιξη

Η άνοιξη είναι η εποχή της αναγέννησης, του ήλιου και της καλής διάθεσης. Εκτός από όσα όμορφα μας φέρνει, όμως, για πολλούς ανθρώπους σημαίνει και επίσκεψη από τα ενοχλητικά συμπτώματα αλλεργιών.

Περισσότερα...

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τη μπουκωμένη μύτη

Η ρινική συμφόρηση ή πιο απλά το μπούκωμα στη μύτη ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από ιώσεις, γρίπη και λοιμώξεις, αλλά εμφανίζει και έξαρση στους μήνες που «χτυπούν» οι αλλεργίες, όπως την άνοιξη. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε καλύτερη την αναπνοή σας με απλούς και φυσικούς τρόπους.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...