Σώμα και Ομορφιά

Τρώγοντας έξω… χωρίς τύψεις

Είτε προσπαθείτε να αδυνατίσετε, είτε να διατηρήσετε το βάρος που αποκτήσατε με σκληρό κόπο, το φαγητό σε ένα εστιατόριο είναι πάντα δελεαστικό, αλλά τις περισσότερες φορές σας απομακρύνει από τους στόχους σας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε, ώστε να απολαμβάνετε το φαγητό έξω με φίλους, χωρίς να μένετε ύστερα με περισσότερα κιλά και τύψεις.

Περισσότερα...

6 συμβουλές για όμορφο και ξεκούραστο ύπνο

Ο επαρκής και ξεκούραστος ύπνος είναι μία από τις βασικότερες ανάγκες μικρών και μεγάλων. Συνδέεται άμεσα με τη συνολική μας υγεία, σωματική και διανοητική. Ωστόσο, ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας παρασύρει και οι περισσότεροι δεν κοιμόμαστε αρκετά. Δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε στη ζωή σας για να κοιμάστε περισσότερο κι εσείς και τα παιδιά σας!

Περισσότερα...

Τα πιο σημαντικά λάθη στο αδυνάτισμα

Μια λεπτή σιλουέτα και ένα καλλίγραμμο σώμα είναι το όνειρο των περισσότερων γυναικών. Εάν θέλετε να αδυνατίσετε αποτελεσματικά και ταυτόχρονα να είστε υγιείς και να καταφέρετε να διατηρήσετε το σωστό βάρος, δείτε ποιά λάθη θα πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε.

Περισσότερα...

Νιώθετε κουρασμένη; Δείτε 4 πιθανές αιτίες

Νιώθετε συνεχώς κούραση και ατονία; Ακόμη κι όταν ξυπνάτε το πρωί νιώθετε χωρίς δυνάμεις και ενέργεια; Δείτε τις πιθανές αιτίες.

Περισσότερα...

Τροφές για δυνατά και υγιή μαλλιά

Πολλές φορές στο σώμα μας η λύση πρέπει να έρχεται και από μέσα. Έτσι και με την υγεία των μαλλιών, οι τροφές μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε πιο κοντά στον στόχο για πιο δυνατά, πλούσια και υγιή μαλλιά.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...