Σώμα και Ομορφιά

Δικαιολογίες για να μη γυμνάζεστε και πώς να τις ξεπεράσετε

Θα θέλατε να γυμνάζεστε, αλλά η καθημερινότητα σας καταπίνει τον χρόνο σας; Ζηλεύετε την ελεύθερη φίλη σας που μπορεί και κάνει 3 φορές την εβδομάδα pilates και θα θέλατε το σφιχτό σώμα της; Θεωρείτε ότι θέλετε να γυμναστείτε, αλλά υπάρχουν παράγοντες που δεν σας αφήνουν, όπως ο περιορισμένος χρόνος, οι οικογενειακές υποχρεώσεις ή η κόπωση; Σας έχουμε τις απαντήσεις για να ξεπεράσετε όλα αυτά τα εμπόδια και να βάλετε τη γυμναστική στη ζωή σας!

Περισσότερα...

Μαξιλάρι για καλό ύπνο!

Ο καλός ύπνος δε συγκρίνεται με τίποτα και φυσικά είναι η εγγύηση για μια ξεκούραστη και δραστήρια μέρα. Για έναν καλό ύπνο, όμως, χρειάζονται αρκετά και μέσα σε αυτά το κατάλληλο μαξιλάρι!

Περισσότερα...

Με τι θα ξεδιψάσετε αυτό το καλοκαίρι;

Είτε βρίσκεστε στην πόλη, είτε στην παραλία, ένα είναι σίγουρο: ο ήλιος και η ζέστη αποτελούν μια αληθινή πρόκληση για τον οργανισμό σας κι εσείς αναζητάτε δροσιά και ενυδάτωση. Με ποιά υγρά μπορείτε να δροσιστείτε αποτελεσματικά και ευχάριστα, αλλά χωρίς να «φορτωθείτε» πολλές επιπλέον θερμίδες;

Περισσότερα...

Πώς να μην πάρετε κιλά αυτό το καλοκαίρι

Κάνατε αυστηρή δίαιτα ή προσέξατε αρκετά τη διατροφή σας μόλις νιώσατε ότι το καλοκαίρι πλησιάζει; Καταφέρατε να χωρέσετε στο μικροσκοπικό σορτσάκι ή στο περσινό σας αγαπημένο μαγιό και είστε περήφανη γι’ αυτό; Χαρείτε το, αλλά διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε για να μην φέρετε πίσω από τις διακοπές σας μαζί με τις βαλίτσες σας και επιπλέον κιλά για το φθινόπωρο!

Περισσότερα...

Κυτταρίτιδα – ο αιώνιος εχθρός των γυναικών!

Η κυτταρίτιδα είναι η γνωστή και μισητή όψη της επιδερμίδας που θυμίζει όψη πορτοκαλιού. Η ύπαρξή της χαλάει τη διάθεση των περισσότερων γυναικών, που αναζητούν λύσεις για να την… εξαφανίσουν!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...