Αρχική σελίδα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σας προτείνουμε πολλά παιχνίδια, που μπορεί να παίξει η μαμά και ο μπαμπάς μετα παιδιά στο σπίτι, παιχνίδια για ολόκληρη πιτσιρικοπαρέα, σταυρόλεξα και παιχνίδια για εξωτερικό χώρο. Θα διασκεδάσετε αξέχαστα, ενώ τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεστε ιδιαίτερη προετοιμασία ή εξοπλισμό. Καλή διασκέδαση!

Ένα πρωτότυπο παζλ από φωτογραφία

Χαρίστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να φτιάξουν ένα πρωτότυπο παζλ με πρωταγωνιστή… τον εαυτό τους! Δείτε πώς μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας πολύ εύκολα!

 

Περισσότερα...

Καλοκαιρινές δραστηριότητες στην αυλή και το μπαλκόνι για παιδιά!

Εάν ο καιρός είναι καλός, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, και έχετε στη διάθεσή σας μια αυλή ή ένα μεγάλο μπαλκόνι στο σπίτι ή το εξοχικό σας, μπορείτε να απασχολήσετε τα παιδιά με δραστηριότητες που θα τους μείνουν αξέχαστες και θα τις ζητούν ξανά και ξανά!

Περισσότερα...

Το Σταυρόλεξο των Ζώων

Το Σταυρόλεξο των Ζώων θα διασκεδάσει μικρά παιδιά και θα εξασκήσει το μυαλό τους διασκεδάζοντας! Τα πιτσιρίκια πρέπει να βρουν τα σωστά ζωάκια από τις περιγραφές, ενώ εάν δυσκολευτούν, θα βοηθήσει και η μαμά!

 

Περισσότερα...

Το Σταυρόλεξο του Καλοκαιριού

Σας ετοιμάσαμε ένα σταυρόλεξο για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με πολλές καλοκαιρινές λεξούλες! Δώστε το στα πιτσιρίκια σας να το λύσουν, ενώ αν είναι πολύ μικρούλια, μπορείτε να τους κάνετε τις ερωτήσεις και να γράφετε εσείς τις απαντήσεις τους!

Περισσότερα...

Ο γάιδαρος και η ουρά του

Αυτό είναι ένα παλιό παιχνίδι, που μπορεί να σας χαρίσει άφθονο γέλιο! Θα διασκεδάσει πολύ τα παιδιά σε μια γιορτή, αλλά μπορείτε να το παίξετε και μόνη σας με το πιτσιρίκι σας. Ο σκοπός είναι να βάλετε την ουρά του γαιδάρου στη σωστή θέση, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο, αφού θα έχετε κλειστά μάτια! Συχνά, λοιπόν, η ουρά μπαίνει σε λάθος σημείο προκαλώντας το γέλιο.

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...