ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σας προτείνουμε πολλά παιχνίδια, που μπορεί να παίξει η μαμά και ο μπαμπάς μετα παιδιά στο σπίτι, παιχνίδια για ολόκληρη πιτσιρικοπαρέα, σταυρόλεξα και παιχνίδια για εξωτερικό χώρο. Θα διασκεδάσετε αξέχαστα, ενώ τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεστε ιδιαίτερη προετοιμασία ή εξοπλισμό. Καλή διασκέδαση!

Ποιά είναι τα καλύτερα παιχνίδια για να χαρίσετε σε ένα νεογέννητο;

Είτε περιμένετε το μωράκι σας, είτε έχει γεννήσει μια φίλη σας, αναρωτιέστε συχνά τι παιχνιδάκια μπορεί να χρειαστεί ένα μωράκι τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του, που θα μπορούσαν να είναι και ένα όμορφο δώρο. Εμείς φτιάξαμε μια λίστα με τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια που θα χρησιμεύσουν στο βρέφος από πολύ νωρίς!

Περισσότερα...

Το υποβρύχιο

Αυτό είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για μια ομάδα παιδιών και μπορούν να το παίξουν ακόμη και σε ένα πάρτι ή σε κλειστό χώρο!

 

Περισσότερα...

Η Σαρανταποδαρούσα

Ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για πολλά παιδιά; Δοκιμάστε να παίξετε τη σαρανταποδαρούσα, ένα κινητικό παιχνίδι συνεργασίας, που σίγουρα θα τα ενθουσιάσει!

Περισσότερα...

Παραδοσιακά παιχνίδια για μικρά παιδιά

Σας περιγράφουμε παρακάτω τρία παραδοσιακά παιχνίδια που είναι εύκολο να τα καταλάβουν τα μικρά παιδιά, ενώ είναι κινητικά, διασκεδαστικά και εξασκούν ταυτόχρονα το μυαλό! 

Περισσότερα...

Το Σταυρόλεξο των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία για παιχνίδι! Μέσα στη ζεστασιά του σπιτιού, τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν να συμπληρώσουν αυτό το χριστουγεννιάτικο σταυρόλεξο!

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...