ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σας προτείνουμε πολλά παιχνίδια, που μπορεί να παίξει η μαμά και ο μπαμπάς μετα παιδιά στο σπίτι, παιχνίδια για ολόκληρη πιτσιρικοπαρέα, σταυρόλεξα και παιχνίδια για εξωτερικό χώρο. Θα διασκεδάσετε αξέχαστα, ενώ τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεστε ιδιαίτερη προετοιμασία ή εξοπλισμό. Καλή διασκέδαση!

Το Σταυρόλεξο των Ζώων

Το Σταυρόλεξο των Ζώων θα διασκεδάσει μικρά παιδιά και θα εξασκήσει το μυαλό τους διασκεδάζοντας! Τα πιτσιρίκια πρέπει να βρουν τα σωστά ζωάκια από τις περιγραφές, ενώ εάν δυσκολευτούν, θα βοηθήσει και η μαμά!

 

Περισσότερα...

Με τα παιδιά… στην κουζίνα!

Έχετε σκεφτεί ότι η κουζίνα, ο χώρος που συχνά για τις μαμάδες είναι βαρετός και γεμάτος κουραστικές δουλειές, στα μάτια των παιδιών είναι ένας κόσμος γεμάτος παράξενα αντικείμενα, υλικά, βαζάκια, κουτάκια και πολύπλοκες συσκευές, δηλαδή ό,τι πρέπει για εξερεύνηση! Περάστε, λοιπόν, διασκεδαστικές στιγμές στην κουζίνα του σπιτιού σας, ενώ θα εκπλαγείτε με τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να μάθετε χρήσιμα πράγματα στο παιδί σας.

 

Περισσότερα...

Το Σταυρόλεξο του Φθινοπώρου

Σας αρέσουν τα σταυρόλεξα; Όταν ο καιρός είναι βροχερός, είναι μια ωραία και διασκεδαστική απασχόληση που εξασκεί το μυαλό!

Εμείς στο mamakid ετοιμάσαμε ένα φθινοπωρινό σταυρόλεξο για τα παιδιά σας για να εκτυπώσετε, που θα μπορέσουν να το συμπληρώσουν μόνα τους, αν είναι μεγάλα ή με μια μικρή βοήθεια από εσάς, αν είναι μικρότερα!

 

Περισσότερα...

Τρίλιζα στην παραλία

Βρίσκεστε με τα παιδιά στην παραλία, έχετε ευχαριστηθεί βουτιές στη θάλασσα και παιχνίδια με την άμμο και θέλετε να παίξετε κάτι διαφορετικό; Πώς θα σας φαινόταν η γνωστή τρίλιζα, σε μια εκδοχή με βότσαλα στην άμμο αντί για χαρτί και μολύβι;

Περισσότερα...

Παιχνίδια με σκιές

Το φως και η σκιά μας παίζουν απίθανα παιχνίδια! Πάντα μας φαίνεται πολύ ενδιαφέρον να κοιτάζουμε τη σκιά μας να περπατάει μαζί μας τη νύχτα ή να προσπαθούμε να δίνουμε στις σκιές διάφορα σχήματα. Δοκιμάστε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε το φως, τη σκιά και τα… χέρια σας για να διασκεδάσετε με απίθανες σκιές!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...