ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σας προτείνουμε πολλά παιχνίδια, που μπορεί να παίξει η μαμά και ο μπαμπάς μετα παιδιά στο σπίτι, παιχνίδια για ολόκληρη πιτσιρικοπαρέα, σταυρόλεξα και παιχνίδια για εξωτερικό χώρο. Θα διασκεδάσετε αξέχαστα, ενώ τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεστε ιδιαίτερη προετοιμασία ή εξοπλισμό. Καλή διασκέδαση!

Παιχνίδια για σπιρτόζικα παιδιά!

Παίξτε αυτά τα παιχνίδια κάθε στιγμή που θέλετε να διασκεδάσετε μια μικρή ή μεγαλύτερη ομάδα παιδιών. Χρειάζονται γρήγορη αντίδραση και σκέψη και παρόλο που δεν είναι κινητικά, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

 

Περισσότερα...

Παιχνίδια μνήμης

Σας παρουσιάζουμε εδώ ορισμένα παιχνίδια που ενισχύουν τη μνήμη με διασκεδαστικό τρόπο. Μπορείτε να τα παίξετε εύκολα στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεστε ιδιαίτερο εξοπλισμό.

 

Περισσότερα...

Ο γάιδαρος και η ουρά του

Αυτό είναι ένα παλιό παιχνίδι, που μπορεί να σας χαρίσει άφθονο γέλιο! Θα διασκεδάσει πολύ τα παιδιά σε μια γιορτή, αλλά μπορείτε να το παίξετε και μόνη σας με το πιτσιρίκι σας. Ο σκοπός είναι να βάλετε την ουρά του γαιδάρου στη σωστή θέση, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο, αφού θα έχετε κλειστά μάτια! Συχνά, λοιπόν, η ουρά μπαίνει σε λάθος σημείο προκαλώντας το γέλιο.

 

Περισσότερα...

Ένα πρωτότυπο παζλ από φωτογραφία

Χαρίστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να φτιάξουν ένα πρωτότυπο παζλ με πρωταγωνιστή… τον εαυτό τους! Δείτε πώς μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας πολύ εύκολα!

 

Περισσότερα...

Παιχνίδια για ομάδα με πολλά παιδιά

Είτε είστε γονιός και βρεθήκατε σε γιορτή ή εκδρομή με μια μεγάλη παρέα, είτε παιδαγωγός και έχετε μια ομάδα παιδιών στο νηπιαγωγείο ή στο σχολείο, ρίξτε μια ματιά στα παιχνίδια που σας προτείνουμε παρακάτω για να διασκεδάσετε τους ορεξάτους μπόμπιρες.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...