ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σας προτείνουμε πολλά παιχνίδια, που μπορεί να παίξει η μαμά και ο μπαμπάς μετα παιδιά στο σπίτι, παιχνίδια για ολόκληρη πιτσιρικοπαρέα, σταυρόλεξα και παιχνίδια για εξωτερικό χώρο. Θα διασκεδάσετε αξέχαστα, ενώ τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεστε ιδιαίτερη προετοιμασία ή εξοπλισμό. Καλή διασκέδαση!

Διασκεδαστικά παιχνίδια για εξωτερικό χώρο

Οι βόλτες και οι εκδρομές στην εξοχή με την οικογένεια και φίλους είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία τώρα που είναι καλός ο καιρός και ταυτόχρονα μια αφορμή για έντονη δραστηριότητα, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κινηθούν ελεύθερα στην ύπαιθρο, να παίξουν μπάλα και κυνηγητό και να δείτε τα μαγουλάκια τους να κοκκινίζουν όλο ζωντάνια.

Περισσότερα...

Παιχνίδια για χαρούμενα μπουσουλήματα!

Το μωράκι σας έχει αρχίσει να μπουσουλάει και το διασκεδάζει απίστευτα; Δείτε τι παιχνίδια μπορείτε να παίξετε μαζί του για να το ενθαρρύνετε να κινείται περισσότερο, να γίνει πιο ευέλικτο και φυσικά για να διασκεδάζετε παρέα!

Περισσότερα...

Πάρτι στο σπίτι - οδηγός για μαμάδες

Ήρθε η μέρα που το βλαστάρι σας γιορτάζει τα γενέθλιά του και πρέπει να το… γλεντήσει με τη λιλιπούτεια παρέα του; Είναι αλήθεια πως οι μαμάδες τα τελευταία χρόνια δεν προτιμούν το πάρτι στο σπίτι από το πάρτι σε έναν παιδότοπο, όμως μπορεί η κούραση να είναι μεγαλύτερη, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με τη σπιτική ατμόσφαιρα και με το να μοιραστούν οι φίλοι σας τον προσωπικό σας χώρο. Ας δούμε πώς μπορούν να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα για ένα συναρπαστικό, αλλά και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο πάρτι στο σπίτι!

 

Περισσότερα...

Για παιχνιδιάρικα ταξίδια με το αυτοκίνητο

Οι  μετακινήσεις ή τα ταξίδια με το αυτοκίνητο και τα πιτσιρίκια σας που χοροπηδούν στο πίσω κάθισμα τσιρίζοντας σας φαίνονται ένας μικρός εφιάλτης; Αφού σας θυμίσουμε ότι τα παιδιά θα πρέπει πάντοτε να είναι δεμένα με ασφάλεια στο κατάλληλο σύστημα συγκράτησης που ορίζεται για την ηλικία τους, θα σας προτείνουμε μερικούς τρόπους και δραστηριότητες, ώστε η ζωή στο αυτοκίνητο, τόσο για εσάς όσο και για τα μικρά σας, να γίνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική.

Περισσότερα...

Παιχνίδια για μέσα στο σπίτι

Έξω βρέχει και έχετε κλειστεί στο σπίτι; Το βλαστάρι σας έχει νευράκια επειδή ο καιρός του χάλασε τη βόλτα στην παιδική χαρά; Λίγο πριν πατήσετε το κουμπί της τηλεόρασης κρατώντας το DVD που θα σας σώσει από τη δύσκολη κατάσταση, δοκιμάστε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του παιδιού σας, παίζοντας μαζί του τα 3 πρωτότυπα παιχνίδια που σας προτείνουμε.

Περισσότερα...