ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε διασκεδαστικές και όμορφες κατασκευές, για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας. Σε κάθε κατασκευή αναφέρεται ο βαθμός δυσκολίας, ώστε να σας βοηθήσουμε να διαπιστώσετε εάν είναι κατάλληλη για την ηλικία και τις δεξιότητες του παιδιού σας. 

Στολίδι με τον Άγιο Βασίλη

Ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί να λείπει από τη γιορτινή διακόσμηση! Γι’ αυτό, φτιάξτε το πρόσωπό του σ’ αυτή τη χριστουγεννιάτικη κατασκευή και διακοσμήστε με διάφορους τρόπους το σπίτι, αφού μπορείτε να το κάνετε μαγνητάκια, δαχτυλίδια πετσέτας ή κρεμαστό στολιδάκι!

 

Βαθμός δυσκολίας: μέτριος

 

Περισσότερα...

Κάρτα τρισδιάστατη για ευχές

Με μια εύκολη κατασκευή, φτιάξτε τρισδιάστατες ευχετήριες κάρτες για να στείλετε τις χριστουγεννιάτικες ευχές στους αγαπημένους σας!

 

Βαθμός δυσκολίας: μέτριος

 

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο

Φτιάξτε σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη κατασκευή αστραφτερά στολίδια για το δέντρο! Τα παιδιά θα είναι σίγουρα περήφανα που στο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα είναι και ένα στολιδάκι από τα χεράκια τους!

 

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

 

Περισσότερα...

Ημερολόγιο τοίχου 2011

Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα όμορφο ημερολόγιο για τον τοίχο του δωματίου με αυτή τη χειροτεχνία! Είναι ένα χαρούμενο ημερολόγιο με σχεδιάκια για τις τέσσερεις εποχές του χρόνου!

 

Βαθμός δυσκολίας: μέτριος

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικα αγγελάκια

Τα αγγελάκια πάντα έχουν θέση στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, είτε στο τραπέζι, είτε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο! Φτιάξτε εύκολα χρυσά και ασημένια αγγελάκια για να τα κρεμάσετε ή να τα στολίσετε, χρησιμοποιώντας το πατρόν που σας δίνουμε!

 

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

 

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...