ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε διασκεδαστικές και όμορφες κατασκευές, για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας. Σε κάθε κατασκευή αναφέρεται ο βαθμός δυσκολίας, ώστε να σας βοηθήσουμε να διαπιστώσετε εάν είναι κατάλληλη για την ηλικία και τις δεξιότητες του παιδιού σας. 

Υλικά για χειροτεχνία - μαμά, μην πετάξεις τίποτα!

Στο mamakid θα έχετε ήδη διαπιστώσει ότι μας αρέσει τα παιδιά να δημιουργούν κατασκευές και χειροτεχνίες στο σπίτι και να εκφράζονται μέσα από αυτές. Είναι σημαντικό, όμως, να τονίσουμε, ότι για να γίνει αυτό δεν χρειάζεται να αναζητήσετε παράξενα και δυσεύρετα υλικά ή να δαπανήσετε πολλά χρήματα! Διαβάστε παρακάτω πώς θα βρείτε υλικά για κατασκευές χωρίς κόπο και κόστος!

Περισσότερα...

Μηλιά με μήλα

Φτιάξτε μια μηλιά με τα κατακόκκινα μήλα της! Το κάθε μήλο είναι μια μπαλίτσα χαρτιού γκοφρέ,που μπορεί να τα κολλήσει και ένα πολύ μικρό παιδί κι έτσι να συμμετάσχει κι εκείνο στη χειροτεχνία!

 

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

Περισσότερα...

Φθινοπωρινά φύλλα από χαρτόνι

Ακόμη μία φθινοπωρινή κατασκευή από το mamakid! Χρησιμοποιήστε το πατρόν που σας δίνουμε και φτιάξτε εύκολα πολλά φύλλα για τη φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη διακόσμηση στο δωμάτιο και το σπίτι σας.

 

Βαθμός δυσκολίας: εύκολο

Περισσότερα...

Φθινοπωρινό δέντρο με στάμπες

Μια φθινοπωρινή ζωγραφιά που θα φτιάξετε με τέμπερες και στάμπες από… πατάτα! Χρειάζεται οπωσδήποτε η βοήθεια της μαμάς, αλλά ακόμα και ένα πολύ μικρό παιδί θα διασκεδάσει βάζοντας στάμπες στο χαρτί!

 

Βαθμός δυσκολίας: μέτριος

Περισσότερα...

Κρεμαστή κορδέλα με αρκουδάκια

Φτιάξτε αυτή την κατασκευή για να την κρεμάσετε στον τοίχο του παιδικού δωματίου με κορδέλα, πηλό και χάντρες!

 

Βαθμός δυσκολίας: μέτριος

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...