Μουσεία

Δράσεις για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

kentauroylis.jpgTo Eθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο προσφέρει δύο αξιόλογες δράσεις για παιδιά τις Κυριακές 12 & 18 Φεβρουαρίου με ελεύθερη είσοδο, το Παραμύθι της Κυριακής αφιερωμένο στις μεταμορφώσεις και εικαστικό εργαστήρι για την τέχνη του origami.

Περισσότερα...

Παραμύθι στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

kentauroylis.jpgΤο Παραμύθι της Κυριακής 11 Μαρτίου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο είναι αφιερωμένο στους μύθους που κρύβει η θάλασσα. Η Νίκη Κάπαρη θα αφηγηθεί ιστορίες για θαλάσσιους θεούς και ήρωες της μυθολογίας μας και ο Γιάννης Ψειμάδας θα πλαισιώσει την αφήγηση με ήχους κρουστών και έγχορδων οργάνων.

Περισσότερα...

Εκπαιδευτικά προγράμματα Φεβρουαρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

altTο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά με στόχο να δημιουργήσουν, να μάθουν και να εξασκήσουν πολλών λογιών ικανότητες.

Περισσότερα...

Δραστηριότητες Φεβρουαρίου στο Μουσείο Συναισθημάτων

altΤο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας καλεί το Φεβρουάριο μικρούς και μεγάλους στην διαδραστική έκθεση με θέμα: «Ποιος είμαι εγώ;», διοργανώνει ποικίλα εργαστήρια καθώς και την παρουσίαση βιβλίου: «Αχ σοκολάτα».

Περισσότερα...

Eργαστήρι εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά 10-12 χρόνων

altΤο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο σε συνεργασία με τη Διερευνητική Μάθηση διοργανώνει εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 10-12 ετών, για 3η συνεχή χρονιά. Το εργαστήριο θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο στις 10:00 - 12:00 στο Παιδικό Μουσείο και θα ολοκληρωθεί σε 12 συναντήσεις ξεκινώντας από το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...