Αρχική σελίδα Βόλτες

Βόλτες

Ανθοκομικές εκθέσεις 2011 - μια πολύχρωμη βόλτα!

Ολόκληρος ο Μάιος είναι μια γιορτή των λουλουδιών! Η φύση στην εξοχή, αλλά και στην πόλη βάζει τα καλά της και μας μαγεύει με χρώματα και μυρωδιές! Μην αμελήσετε να επισκεφτείτε μια κοντινή σας ανθοκομική έκθεση παρέα με τα παιδιά, που θα ξετρελλαθούν από το πλήθος γλαστράκια και φυτά και μια καλή ιδέα είναι να τους αγοράσετε ένα γλαστράκι για να το «υιοθετήσουν»! Παρακάτω αναφέρονται οι εκθέσεις που λειτουργούν:

57η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς  -  28 Απριλίου 2011 - 15 Μαΐου 2011 (στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος)

25η Γιορτή λουλουδιών Βάρκιζας  -  28 Απριλίου - 15 Μαΐου 2011  (στην παραλία του ΕΟΤ)

7η Ανθοκομική έκθεση Γουδή - 30 Απριλίου - 15 Μαΐου 2011 (στο Νέο Πάρκο Γουδή)

Βόλτα στον Εθνικό Κήπο

Αναζητάτε πάρκα αναψυχής για να πάτε τα μικρά σας; Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά! Μόλις δύο λεπτά από την έξοδο του μετρό στο Σύνταγμα και μέσα στην καρδιά της Αθήνας υπάρχει μια αληθινή όαση. Ο Εθνικός Κήπος ενδείκνυται για οικογενειακή βόλτα αφού καταφέρνει να συνδυάσει ένα πράσινο τοπίο, ζωάκια, λίμνες, παιδική βιβλιοθήκη και φυσικά παιδική χαρά. 

Περισσότερα...

Άλσος Στρατού Γουδή

Πώς θα σας φαινόταν, εάν σας λέγαμε ότι δίπλα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες υπάρχει μια τεράστια έκταση πρασίνου ιδανική για τη βόλτα όλης της οικογένειας; Δίπλα στο Θέατρο Badminton και στη Λεωφόρο Κατεχάκη, ένας μεγάλος χώρος που ανήκει στον Ελληνικό Στρατό, όπου ακόμη φιλοξενούνται κάποια παλιά του κτίρια, έχει διαμορφωθεί ώστε να παρέχει ένα άλσος γεμάτο πράσινο, ησυχία και χώρους για βόλτες και παιχνίδι.

 

Περισσότερα...

Επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Σκέπτεστε πού θα μπορούσατε να πάτε την Κυριακή με τα παιδιά; Μα, στον ζωολογικό κήπο! Με εύκολη πρόσβαση χάρη στην Αττική οδό, μπορείτε σε λίγο χρόνο να βρεθείτε στα Σπάτα, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και να περάσετε μια όμορφη ημέρα φέρνοντας τα παιδιά πιο κοντά στα ζωάκια, που τόσο αγαπούν να βλέπουν. Μη χάσετε επίσης, την ευκαιρία να βρεθείτε στο Δελφινάριο, τη νέα ενδιαφέρουσα προσθήκη του πάρκου.

Περισσότερα...