Παλαιότερα

Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά διοργανώνει Πασχαλινή Αγορά (Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ, στο σταθμό «Σύνταγμα» την Δευτέρα 18 & Τρίτη 19 Απριλίου.

 

Περισσότερα...

"Ποιός μου χάλασε το τραίνο;" - Βιβλίο-CD από τη Μικρή Άρκτο

Oι παιδικές εκδόσεις της Μικρής Άρκτου προτείνουν σε μικρούς και μεγάλους ένα βιβλίο – cd με 12 μουσικά παραμύθια και τον παράξενο τίτλο "Ποιός μου χάλασε το τραίνο;", μια παραγωγή με την υπογραφή του Παρασκευά Καρασούλου και με σημαντικές συμμετοχές.

Περισσότερα...

"Η χαρά των συναισθημάτων" στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής

Το Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής διοργανώνει Κινησιολογικό – Εκφραστικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών με πηγή έμπνευσης τα συναισθήματα και όχημα τον πηλό!

 

Περισσότερα...

2ο Φεστιβάλ χειροτεχνίας από το Hello Kids

Έρχεται ένα διήμερο γεμάτο δημιουργία - το "2ο Φεστιβάλ χειροτεχνίας για παιδιά... μα και μεγάλους" που διοργανώνει το Hello Kids το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο Ξενοδοχείο Caravel με εργαστήρια, παρουσιάσεις και έκθεση παιδικού βιβλίου και λαμπάδων.

 

Περισσότερα...

"Καλωσήρθες, αδερφάκι" από τις Εκδόσεις Gema

Ένα καινούριο μωρό καταφθάνει! Όταν η οικογένεια μεγαλώνει, γονείς και παιδιά καλούνται να βρουν νέες ισορροπίες. Πώς θα βοηθήσουμε το πρωτότοκο ν’ αντιμετωπίσει την αλλαγή με ηρεμία και χαρά; Μετά τη γέννηση, πώς θα διαχειριστούμε τις απαιτήσεις δύο ή και περισσότερων παιδιών διαφορετικής ηλικίας; Κι ακόμα, ποια τεχνάσματα μπορούν να ωφελήσουν την κατανόηση μεταξύ αδελφών στην παιδική ηλικία; Από τις εκδόσεις Gema κυκλοφόρησε το πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο βιβλίο της Giorgia Cozzaμε τίτλο "Καλωσήρθες, αδερφάκι" και υπότιτλο "Πώς θα υποδεχτείτε το νεογέννητο και πώς θα βοηθήσετε τις σχέσεις των αδερφών".

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...